Năvodari şi Lumina, fără apă până la miezul nopţii!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Năvodari şi Lumina, fără apă până la miezul nopţii!

Social 30 Ianuarie 2019 / 17:50 575 accesări

Pentru remedierea avariei survenite astăzi, 30 ianuarie 2019, în zona staţiei de pompare Cota 20 Ovidiu, echipele de intervenţie au încercat executarea lucrărilor de reparaţii cu conducta sub presiune. Însă, din cauza debitului mare de apă şi a necesităţii înlocuirii unei piese de legătură pe conducta magistrală de transport apă, cu diametrul de 1.000 mm, s-a impus sistarea furnizării apei pe tronsonul avariat. Prin urmare, abonaţii din oraşul Năvodari, cei din localitatea Lumina, dar şi consumatorii din zona blocurilor ANL din localitatea Ovidiu nu vor avea apă la robinete în intervalul orar 16,30 - 24,00.

Se preconizează că finalizarea lucrărilor se va face până în jurul orei 21,00, dar ţinând cont de diametrul mare şi de lungimea reţelei de distribuţie, perioada de timp necesară pentru umplerea acesteia şi intrarea în presiune este de aproximativ 3 ore.

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de această avarie şi îi asigurăm că echipele noastre de intervenţie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii şi realuarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, se arată într-o informare a RAJA.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1352 secunde