Nelu Tătaru: Am operaţionalizat mai multe paturi de terapie intensivă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Nelu Tătaru: Am operaţionalizat mai multe paturi de terapie intensivă

Social 28 Noiembrie 2020 / 17:45 254 accesări
Sursa foto : EuropaFM.ro

Sursa foto : EuropaFM.ro

În ziua cucel mai mare număr de pacienți laATI,Nelu Tătaruface noi precizări numărul de locuri la terapie intensivă pentru bolanvii de COVID-19 aflați în stare gravă.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi, că în prezent la terapie intensivă sunt1.400 de paturi pentru cazurile COVID-19, alte 280 urmând să fie disponibile în următoarele două săptămâni.

Ministrul Sănătăţiia precizat că la nivel naţional a fost suplimentat numărul de paturi pentru cazurile severe de COVID-19 din terapiile intensive.

„Am operaţionalizat mai multe paturi de terapie intensivă. Dacă la nivelul ţării avem o echilibrare a numărului de cazuri în ATI, la Bucureşti gestionăm un număr mai mare de cazuri. Rămâne îndemnul pentru respectarea unor reguli şi pentru prezenţa la medic şi la spital în faza incipientă, nu în faza gravă a bolii.

Avem 1.400 de paturi pentru terapie intensivă COVID în acest moment. Şi avem în operaţionalizare încă 280 de paturi în următoarele două săptămâni”, a mai declaratNelu Tătaru.

Sursa : EuropaFMŞtiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.151 secunde