Nemaiîntâlnit în România! Cantina unde ciorba costă doar 1.8 lei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nemaiîntâlnit în România! Cantina unde ciorba costă doar 1.8 lei
Social 18 Martie 2017 / 08:07 2362 accesări 3 comentarii
Sursa foto: Facebook - Marian Godina

Sursa foto: Facebook - Marian Godina

O ciorbă, o chiflă şi un ardei iute la cantina MAI costă 2,36 lei, conform unui bon fiscal postat pe contul său de Facebook de poliţistul Marian Godină, care susţine că unii poliţişti care au participat la protestul de joi din faţa sediului ministerului au intrat să mănânce, însă ulterior nu li s-a mai permis şi altora accesul, transmite news.ro.

Conform lui Godină, câţiva poliţişti aflaţi la protest au intrat şi au mâncat la cantină, bonul primit indicând că o ciorbă de pui a costat 1,80 lei, o chiflă a fost 0,33 lei, iar preţul unui ardei iute a fost 0,23 lei, astfel că întregul meniu a costat 2,36 lei.

"Apoi băieţii de acolo s-au prins şi au interzis accesul. Măcar au rămas cu bonul. Ciorbă la 1,8 lei...bun tare!", comentează poliţistul, care postează bonul.

Peste 1.200 de poliţişti au protestat joi, la sediile Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Muncii, cerând majorarea salariilor şi a sporurilor. Protestatarii au scandat "Hoţii”, au cântat imnul naţional şi au purtat pancarte pe care scria "Poliţist, caut slujbă de şofer la Ambulanţă”, "La bani mereu ne-aţi amânat, dar astăzi noi ne-am săturat", "Poliţist, nu cerşetor" şi "Nu dormeam, dar ne-am trezit ... rămâne cum am stabilit".

Taguri articol

3 comentarii

Popescu 00:15:46 / 19 Martie 2017
Dileme

Ce va mirati ,la toate ministerele e asa ! Oamenii de rand dau 15 lei pe o ciorba iar bogatii 1.80 lei. Doar nu credeti ca functionarii din minister au salarii de 1500 lei Oare femeia de serviciu poate servi masa acolo?

costy 00:43:17 / 19 Martie 2017
Vrei să-ți îndeplinești dorințele?

Îți recomand o afacere nouă și puternică! Cautam operatori calculator pentru promovarea unui proiect extraordinar. Se lucreaza de acasa full time sau part-time. Beneficii: - instruire gratuita si suport - castiguri in functie de realizari si munca depusa - scrisoare de recomandare pentru cei interesati Cerinte: - cunostinte minime despre navigarea pe internet - cunostinte minime despre pachetul Office (in special Word si Excel) - cunostinte minime de limba engleza - perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou sunt calitatile pe care le cautam la un candidat info la pacurarucostica1963@gmail com

viking 08:32:19 / 19 Martie 2017
foamea

De cand lumea ....satulul nu-l v-a crede niciodata pe flamănd !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2215 secunde