Nereguli găsite de inspectori! Încă un restaurant constănțean, sancționat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nereguli găsite de inspectori! Încă un restaurant constănțean, sancționat!
Sănătate 19 Mai 2017 / 10:53 3075 accesări 2 comentarii

Continuă să curgă problemele la restaurantele din mall-urile constănțene! După ce zilele trecute inspectorii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului au închis un restaurant chinezesc din City Park Mall, iată că, de data aceasta a venit rândul restaurantului Rustic să fie sancționat pentru nereguli. Joi, Direcția de Sănătate Publică a făcut un control la restaurantul cu pricina și au constatat că cei de la restaurant nu au păstrat timp de 48 de ore probe de produse alimentare așa cum îi obligă legea, sancțiunea constând în amendă între 1000 și 3000 de lei. Conducerea restaurantului nu a putut prezenta nici fișele de aptitudini ale angajaților pe motiv că acestea se află la medic. Inspectorii le-au dat termen de 24 de ore să le prezinte altfel, vor fi sancționați și pentru această neregulă.

Reamintim că, marți, inspectorii CJPC au efectuat controale în City Park Mall, unde, un restaurant chinezesc a fost închis și amendat cu suma de 25.000 de lei pentru nereguli grave.

Citește și:

Restaurant chinezesc din Constanța, închis de Protecția Consumatorilor

2 comentarii

Alina 16:23:13 / 19 Mai 2017
Minciuni

Daca a fost inchis 2 zile pentru reparatii , de unde sa pastreze probe ? Aberatii si minciuni .

Alina 16:24:11 / 19 Mai 2017
Minciuni

Poza din imagine nici nu e de la Rustic.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2616 secunde