Neuer are fractură la picior și va rata restul sezonului!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Neuer are fractură la picior și va rata restul sezonului!

Sport 19 Aprilie 2017 / 17:53 451 accesări

Portarul lui Bayern Munchen, Manuel Neuer, va rata restul acestui sezon din cauza unei fracturi la piciorul stâng pe care a suferit-o în prelungirile meciului pierdut cu scorul de 2-4 în fața spaniolilor de la Real Madrid, în returul sferturilor de finală din Liga Campionilor.

„Manuel Neuer a suferit o accidentare la piciorul stâng în meciul cu Real Madrid. El s-a accidentat la al treilea gol marcat de Cristiano Ronaldo, în prelungirile partidei cu Real din sferturile Ligii Campionilor. Neuer va fi supus unor noi analize la Munchen, pentru stabilirea unui tratament adecvat”, a anunţat clubul german, adăugând ulterior că e vorba de o fractură. Neuer s-a accidentat singur, el nefiind atins de vreun alt jucător la acea fază. În ciuda leziunii, el a rămas pe teren până la finalul partidei.

Sezonul este practic încheiat pentru internaționalul german în vârstă de 31 de ani, care va trebui să parcurgă o perioadă de recuperare destul de lungă. „E o accidentare gravă, în orice caz. Va trebui să ia o pauză de opt săptămâni”, a anunţat și directorul executiv al lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge. Neuer fusese operat la acelaşi picior în urmă cu trei săptămâni, în urma unei leziuni suferite la antrenament.

Pentru restul sezonului, Neuer va fi înlocuit cu Sven Ulreich, care va apăra poarta lui Bayern la meciurile din Bundesliga și din Cupa Germaniei. La echipa națională a Germaniei, rezerva obișnuită a lui Neuer este portarul Barcelonei, Marc-Andre ter Stegen.12