NEVERSEA întoarce Constanța pe dos! Cum se va schimba traficul din oraș

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Orașul va fi dat complet peste cap NEVERSEA întoarce Constanța pe dos! Cum se va schimba traficul din oraș
Divertisment 03 Iulie 2017 / 18:00 7714 accesări 15 comentarii

Se anunță zile înfiorător de aglomerate pe litoral, la sfârșitul acestei săptămâni. Porțile celui mai mare (și, am spune noi, controversat) festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA, se deschid în mai puțin de 4 zile. Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale de pe litoralul românesc aduce în acest an, pe cele șapte scene, artiști ca Jason Derulo, Tiesto, Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora, Fatboy Slim, Years & Years, Ella Eyre și mulți alții. În perioada 7-9 iulie, peste 150 de artiști internaționali vor urca pe scenele festivalului. Iar la o asemenea amploare, se cere o desfășurare de forțe pe măsură. Sute de polițiști din toate structurile Inspectoratului General al Poliției Române, 150 de jandarmi, dar și polițisti locali vor asigura liniștea și siguranța. În plus vor exista și 300 de agenți de securitate privați care vor activa în perimetrul evenimentului. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a județului Constanța va avea două spitale de tip PMA (post medical avansat) amplasate lângă zona de mainstage și în imediata apropiere a accesului în festival, dar și patru puncte de prim ajutor. De asemenea, toate camerele de gardă ale tuturor spitalelor din Constanța, dar și din județ vor fi deschise pentru sprijin medical, în caz de nevoie.

SE ÎNCHIDE CIRCULAȚIA

De asemenea, circulația va fi reorganizată complet, traficul în zona peninsulară fiind total restricționat. Amintim că, în perioada 4 - 10 iulie, traficul va fi restricționat în perimetrul delimitat de următoarele zone: intersecția străzii Traian cu Valea Portului , zona Poarta 1, sensul giratoriu din zona străzii Traian cu Termele Romane, intersecțiile dintre strada Traian și bulevardul Tomis, străzile Negru Vodă și Ecaterina Varga, Negru Vodă cu strada Mircea cel Bătrân, precum și intersecțiile străzii Mircea cel Bătrân cu străzile Smârdan, Decebal și Eroilor, precum și intersecțiile străzii Bucovina cu Eroilor, Yokohoma, Salonic și Belvedere. Locuitorii și angajații firmelor din Peninsulă vor putea intra cu mașina în baza unui permis special eliberat de organizatori la Centrul de Informare de pe Plaja Modern. Mai multe detalii despre zonele cu circulație restricționată găsiți în harta atașată materialului. Fanii care ajung în Constanța cu mașina pot opta pentru cele două parcări din proximitatea festivalului: parcarea Centrului Expozițional Constanța și parcarea de pe bulevardul Mamaia nr. 296 (fosta bază ONT). Organizatorii recomandă, în perioada festivalului, folosirea transportului în comun, care va funcționa după un orar special, care să deservească principalele zone ale municipiului Constanța.

LINII SPECIALE RATC

Pentru ca participanții la festival să ajungă mai ușor la eveniment, RATC Constanța pune la dispoziție două linii speciale dedicate evenimentului: Neversea 1 și Neversea 2. Potrivit directorului interimar al Regiei, Bogdan Niță, linia Neversea 1 va pleca de la Gară și va merge fără oprire până în Portul Tomis. Neversea 2 va pleca din zona Hotelului Caraiman din Mamaia, va opri în toate stațiile aflate până la intrarea în Constanța, după care va merge direct către Portul Tomis. De asemenea, conducerea Regiei a stabilit ca, în perioada 7-10 iulie, autobuzele 42, 44, 48, 51 și 101C să circule non-stop, cu capătul de linie la Portul Tomis. Detalii despre procedurile și regulile de acces la festival puteți afla din ediția online a publicației noastre: www.telegrafonline.ro.

CE TREBUIE SĂ ȘTII DACĂ VII LA NEVERSEA! ÎNDRUMĂTOR DE FESTIVAL!

Porțile celui mai mare festival de la malul Marii Negre, NEVERSEA, se deschid în câteva zile. Festivalul, cel mai așteptat eveniment muzical de pe litoralul românesc, aduce în acest an, pe cele 7 scene, artiști ca Jason Derulo, Tiesto, Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora, Fatboy Slim, Years & Years, Ella Eyre și mulți alții. În perioada 7 - 9 iulie peste 150 de artiști internaționali vor urca pe scenele festivalului NEVERSEA.

CHECK IN ȘI ACCESUL ÎN FESTIVAL

Preschimbarea biletelor în brățara de festival se face doar cu actul de identitate, începând cu data de 6 iulie, ora 14.00, la zona de check in, de la singura intrare în festival amplasată la intrarea pe plaja Modern, strada Lebedei, dinspre Portul Turistic Tomis Constanța (cele trei corturi mari de culoare albă). Aceasta este singura zonă în care festivalierii pot schimba biletele sau abonamentele în brățări. Cei care doresc să-și achiziționeze bilet de o zi, în perioada festivalului, pot să o facă de la cele șapte case de bilete amplasate în zona punctului de informare NEVERSEA (Cherhanaua de Stuf, lângă bariera de la intrarea pe plaja Modern, dinspre port). Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid și însoțit de un părinte, iar accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani se face cu abonamentul de festival și în baza acordului parental scris (care poate fi descărcat de peneversea.com/parentalconsent). În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

Este permis accesul cu: poșetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21 cm x 29 cm) medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia și cu maxim o doză zilnică. Pentru întreaga listă de obiecte permise și interzise în perimetrul festivalului, participanții pot consulta regulamentul de pe site-ul www.neversea.com.

SISTEM DE PLĂȚI ÎN FESTIVAL!

Cu brățara de festival se asigură și accesul și plata în perimetrul evenimentului. Doar cu brățara de festival (cu chip integrat) oferită de VISA-Raiffeisen se pot achiziționa produse în interiorul festivalului, plata cu cardul bancar sau numerar direct la comerciant fiind interzisă. Brățara poate fi încărcată prin două opțiuni: încărcările online (detalii despre modalitatea de încărcarea online vor fi disponibile pe neversea.com, începând cu 5 Iulie) sau la cele 50 de puncte de încărcare (Credit Point) din cadrul Neversea. Festivalierii vor putea urmări pașii oferiți de aplicația Neversea (disponibilă în App Store și Google Play) pentru a vedea cum funcționează încărcarea online. Această metodă de încărcare îi va ajuta pe festivalieri să salveze timp prețios și îi va ține departe de posibilele cozi de la Credit Point. Pentru o mare parte din punctele de încărcare din festival, organizatorii au pregătit un program prelungit de lucru, unele Credit Point-uri având chiar orar non-stop de funcționare. Brățara se poate încărca cu orice sumă, iar festivalierii vor putea retrage ceea ce nu au cheltuit pe toată perioada festivalului până când evenimentul se apropie de final. Festivalierii își vor putea retrage banii de pe brățară doar până pe 10 iulie 2017, la 10 dimineața, de la oricare din cele 50 de Credit Points din festival.

15 comentarii

Dolph Lundgren 23:57:22 / 03 Iulie 2017
festivalul PU.LII blegi !!!

Si asa " AUTOSTRAZILE " din constanta sunt PARALIZATE din cauza traficului sufocant, fie vara, fie iarna ! Acum va fi un CIRC TOTAL !!! N-avem trotuare pe unde sa circulam, dar avem masini de sa ne punem si-n cap ! Unde atunci tu 100 de cantareti pe 2 petice de nisip cat are constanta ? ? ? MINTI BOLNAVE de MASONI FU.TUTI in CU.R !!!

Naekst 08:52:57 / 04 Iulie 2017
Restrictionare trafic

Cel mai simplu si eficient ar fi sa se restrictioneze traficul in patru puncte, adtfel: reprezentanta Toyota, sens giratoriu Pescarie, sens giratoriu Palazu Mare si sens giratoriu Cumpana, punkt.

Adi 11:14:44 / 04 Iulie 2017
Dovada de marlanie

In spiritul respectului fata de cetatenii care l-au ales, as dori sa ne raspunda dl. primar la intrebarea : cand au fost consultati constantenii referitor la organizarea acestei nebunii ? Fiind un lucru care ne afecteaza grav pe toti, asa ar fi fost normal - un referendum local. Poate a fost si l-am ratat eu ??? Oricum, datorita acestei dovezi incontestabile de "grija" fata de constanteni, il informez pe dl. Fagadau ca la urmatoarele alegeri va avea cel putin un vot in minus - al meu! Lipsa de respect trebuie taxata!

Cetatean 12:58:56 / 04 Iulie 2017
Spaga si vanzare de droguri

Ramane de analizat ce va fi in perioada desfasurari acestui aveniment de muzica electronica si cate victime va face consumul de alcol si droguri de mare risc. Viceprimarul Babu , este cel care il conduce pe acest primar de rahat.

Silviu 14:43:45 / 04 Iulie 2017
NEVERSEA

Daca venea Guta si ai lui erati mai multumiti? luati exemplul Clujului

Valeanu 14:47:29 / 04 Iulie 2017
un rahat!

Va fi o batjocura groaznica la adresa constantenilor. sa nu uitam ca pana acum toti au mintit ca au autorizatie si nu aveau. Intr-un final au schimbat locul de desfasurare si au spus ca au autorizatie pentru plaja Modern. dar nu au aratat aceasta autorizatie nimanui. Primarul s-a pretat la a minti cot la cot cu "organizatorii" de mare exceptie si angajament.

Valentin 14:49:55 / 04 Iulie 2017
Pentru Silviu

Nu, nu eram mai multumiti!. Cat despre Cluj, acolo s-a organizat in afara orasului si nu s-a blocat astfel nici centrul orasului, nici centrul istoric, nici zona turistica a orasului. Nu toti ascultam muzica electronica la maximum, dupa cum nu toti ne drogam... Si nu toti suntem ardeleni... :-)

Astor 14:55:20 / 04 Iulie 2017
Pentru Silviu

Exemplul Clujului ar putea sa il ia primarul Fagadau! Boc nu s-a grabit sa ii pupe pe aia de la Neversea in fund si nici nu s-a dat peste cap pentru ei. I-a trimis in afara orasului. Exacu cum spune Valentin! Mai lasati-ne cu ifosele de oras european pus pe harta marilor evenimente, ca vomita,. Vedeti-va lungul nasului, domnule Fagadau. Si vedeti pavelele alea cu care ati asfaltat Peninsula si care dupa un an erau deja distruse. Nu cumva le-ati facut pe fonduri europene si v-ati batut joc de banii aia? Nu cumva lucrarile ar trebui sa aiba garantie? Nu cumva onor firma care v-a castigat licitatia trebuia sa repare ce s-a stricat fix din vina lor? Nu cumva asta e treaba de DNA? Nu cumva?

D.N.A 15:19:10 / 04 Iulie 2017
Coruptie

In primaria constanta nu mai exista oameni care vor sa dezvolte acest vechi si renumit oras de la marea neagra. Ei vor sa se imbogateasca si sa faca bani ptr partid! Sper din tot sufletul k Constanteni sa inteleaga ca a venit vremea sa scapam de acesti parveniti si de ciuma rosie! Vom adduce in atentia D.N.A mai multe nereguli din primarie cat de curand. VA URAMA

Uimitul 18:46:58 / 05 Iulie 2017
Uimitor de uimiți suntem !

Neversea, ne lipsește, că toate sunt bune și la locul lor, doar neversea ne lipsea, primarul făgădău decebal și consilierii municipiului Constanța, fac toate doar pentru a lor îmbogățire și partidele politice care așteaptă cu nerăbdare banii obținuți, că orașul Constanța are să fie tot ca până acum, lăsat de izbeliște și de acum încolo, vom " înota " printre : gunoaie, buruieni, mizerie și nepăsarea nesimțită a celor care ne conduc la nivel local, că de circa 30 de ani, acest oraș a avut în fruntea orașului Constanța, numai niște : hoți, pungași, derbedei cu amantlâcuri, borfași și puși pe căpătuială și îmbogățire proprie, dar și partidele care iau propulsat în politică și în fruntea Constanței, sunt cureierate de oameni incapabili și fără chemare politică, sunt niște aventurieri și neisprăviți, pentru acest fapt, totul se duce de "râpă" în orașul de la malul marii Negre, Constanța ! Rușineeeeeeee, tuturor partidelor politice, pentru că sunt slabe și asta deoarece au oameni fără omenie, sunt niște oameni incapabili și puși pe căpătuială !

Kormoran 12:52:26 / 07 Iulie 2017
Inconstienta

Constanta nu este pregatita pt asa ceva.Fagadau si gasca de handicapati nu sunt in stare sa gandeasca nici macar 5 minute.

Constanteanca 22:16:36 / 08 Iulie 2017
Vreau Neversea always!

Sunteti niste carcotasi si atat. Trei zile nu crapati daca e mai agitat orasul. Nu e niciun inconvenient in trafic, acum vin de afara, e 22.00 seara, m-am plimbat cu masina PE MIRCEA. Sunt echipaje de politie care dirijeaza pietonii si soferii, e totul pk, civilizat. Va plangeti ca babele pe sant. Prima seara a fost un succes! Hai, Neversea! Te vrem si la anu'!

Constanteanca 22:21:49 / 08 Iulie 2017
Pentru Dolph Lundgren

O sa fii tu Dolph Lundgren cand voi fi eu Maica Tereza. Lasa hatereala si vaicareala, pune osu' la treaba!

Radu Malanca 15:41:05 / 10 Iulie 2017
Dezamagit de festival

Am fost toate cele 3 zile la festival. Pot spune, pe buna dreptate, ca imi vreau banii inapoi. Organizarea a fost precara, caini morti in jurul scenei, acoperiti si lasati peste zi in soare, gunoaie in apa marii, drogati pe la wc-uri, incaierari in fata scenelor etc. In ciuda reclamei mari si a marketingului corporatist, a fost, comparat cu alte festivaluri, unul dintre cel mai slabe. Numai faptul ca au mintit ca vor veni 150.000 de oameni, cand acolo nu au fost niciodata mai mult de 5000 prezenti, mi se pare o mare vrajeala si o bataie de joc. Practic, ne-au momit cu minciuni. 150.000 ar fi insemnat jumatate din Constanta, nu ar fi avut literalmente unde sa stea atatia oameni, nici macar 50.000. Data viitoare, imi iau bicicleta si ma duc in Delta la pescuit. Macar fac ceva relaxant, care se si merita.

Iulia 15:49:00 / 10 Iulie 2017
MIZERIE

Un festival de kkt, plin de drogati, caini morti si gunoaie infecte peste tot, inclusiv in apa. Pacat de artisti, care parca nici nu se puteau acomoda cu balcanismul din organizare. Infect, infect, infect..

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2268 secunde