Neversea se întoarce la Constanța! Altă ediție controversată?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Unii se vor bucura, alții își vor smulge părul din cap

Neversea se întoarce la Constanța! Altă ediție controversată?

Divertisment 01 Februarie 2018 / 17:56 3020 accesări

Festivalul Neversea revine la Constanța. Cel puțin asta au anunțat reprezentanți Primăriei Constanța, care alături de organizatori, vor pune la cale o conferință de presă în cadrul căreia vor face publică perioada în care va avea loc show-urile acestui an. La conferință vor participa primaru Constanței, Decebal Făgădău, și organizatorii Bogdan Buta, Edy Chereji și Bogdan Rădulescu.

FESTIVAL CONTROVERSAT DE LA PRIMA EDIȚIE

Amintim că, prima ediție a Neversea a agitat apele la Constanța, în toate sensurile posibile. În timp ce orașul a fost asaltat de tineri veniți din toate colțurile țării și chiar ale lumii pentru a participa la concertele unor artiști precum Rita Ora, Jason Derulo, Dua Lipa sau Armin van Buuren, controversele s-au ținut lanț încă de la momentul în care a fost anunțat festivalul. De exemplu, un mare scandal s-a iscat în legătură co lucul desfășurării festivalului. Anunțat inițial pe plaja Trei Papuci din cartierul Faleză Nord, festivalul a fost mutat pe plaja Modern, pentru că organizatorii nu obținuseră autorizație pentru desfășurareafestivalului pe plaja nou reabilitată printr-un proiect finanțat din fonduri europene. După rezolvarea pe repede-înainte a acestei probleme, în prima zi a festivalului, un alt scandal amenința buna desfășurare. Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, Horia Constantinescu, acuza că una dintre acțiunile sale de control a fost obstrucționată de către agenții de pază care lucrau la festival. Constantinescu a spus că, în seara deschiderii, a vrut să verifice starea a două standuri cu alimente și băuturi la care găsise nereguli cu câteva zile în urmă. Acesta a acuzat că a fost ironizat de agenții de pază și nu i s-a permis accesul nici măăcar în momentul în care a beneficiat de sprijiul jandarmilor. La rândul lor, organizatorii Neversea au spus că nu au impus niciodată agenților de pază să acționeze contrar legii.

PARTICIPARE NUMEROASĂ

Una peste alta, Neversea a reprezentat o premieră petru Constanța și România. Scena festivalului a fost prima din România pe care au urcat asrtiști precum Rita Ora și Jason Derulo, dar au făcut o atmosferă de milioane și Ella Eyre, Tiesto, Fatboy Slim sau Afrojack. Potrivit estimărilor organizatorilor, 150.000 de persoane au călcat pragul festivalului, deși și acest număr a fost controversat. Rămâne de văzut dacă organizatorii și-au învățat lecția pentru ediția de anul acesta.12
Pagina a fost generata in 0.2553 secunde