New Europe: Demiterea Laurei Kovesi de la șefia DNA, o oportunitate de eliminare a abuzurilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
New Europe: Demiterea Laurei Kovesi de la șefia DNA, o oportunitate de eliminare a abuzurilor "România este de departe statul din Uniunea Europeană care încalcă cel mai mult drepturile omului"
Justiție 06 August 2018 / 15:28 382 accesări 5 comentarii
New Europe:

New Europe: "Alianța autonomă dintre SRI și DNA, cimentată prin protocoale de cooperare, este o reminiscenţă îngrijorătoare a justiţiei din perioada comunistă, aplicată prin temuta Securitate"

Demiterea Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) oferă României oportunitatea de a elimina abuzurile din trecut, comentează publicaţia New Europe.

"Un nou raport arată că România este de departe statul din Uniunea Europeană care încalcă cel mai mult drepturile omului", observă New Europe, notând că, printre numeroasele probleme, în februarie, procurori DNA care lucrau sub autoritatea Laurei Codruţa Kovesi au fost înregistraţi în timp ce discutau despre tentative de a fabrica dovezi.

"În final, umbra justiţiei politizate care afecta mandatul ei s-a dovedit a fi prea puternică. Prin urmare, încotro se îndreaptă lupta anticorupţie? Primul pas ar trebui să fie întreruperea relaţiei toxice a DNA cu Serviciul Român de Informaţii (SRI). Cele două structuri, esenţiale pentru lupta anticorupţie, au dezvoltat o relaţie care a creat potenţialul pentru abuzuri în sistemul judiciar. Această alianţă autonomă, cimentată printr-un protocol de cooperare, este o reminiscenţă îngrijorătoare a justiţiei din perioada comunistă, aplicată prin temuta Securitate", subliniază New Europe într-un editorial intitulat "Înlăturarea Laurei Kovesi de la conducerea DNA oferă României o oportunitate de aur pentru eradicarea petelor abuzurilor din trecut".

"România nu trebuie doar să îşi remedieze imaginea, ci trebuie şi să reinstituie responsabilitatea democratică a acestor două instituţii importante ale ţării", subliniază New Europe.

Loading...

5 comentarii

Nelu 11:03:34 / 07 August 2018
BASIST ÎMPUȚIȚ PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

Încă o dată anchetele A 3 și RTV .... singurele TV libere ... S-au dovedit adevărate. .Ce spuneau acești jurnaliști din presa liberă sa adeverit... Această impostoare pusă șefă DNA de Traian Băsescu cu toate că CSM din acea perioadă nu ia dat aviz favorabil... Totuși dicatorul TRAIAN bashitu nu a ținut cont și a numit o pe criterii doar de el știute (MAFIOTE.)... Întregul adevăr va ieși la suprafață abia atunci când Portocală și Onea vor trebui să facă pușcărie pe cel puțin 20 de ani și atunci sper că vor spune adevărul despre toată mizeria Basista împuțită PDL PNL CIUMA NEAGRĂ din DNA.si președentele ROMÂNIEI !!!!!

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ 11:07:04 / 07 August 2018
UN ATENTAT LA ADRESA DEMOCRAȚIEI

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ e partidul organizația MAFIOTĂ care susține ÎNCĂ DNA și Această palagiatore 4 la sută .. VOR pieri împreună !!!!!!

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ o MIZERIE 11:10:44 / 07 August 2018
O organizație mafiotă

Ce-a care a sprijinit necondiționat acest sistem ticăloșit .. Împreună cu președintele țării .. NUMAI astfel aveau tupeul și curajul zdrențele procurorii DNA sa facă astfel de abuzuri.... PDL PNL CIUMA NEAGRĂ s-au crezut dzeii.

Justiția 11:22:31 / 07 August 2018
Marea problema a PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

Pe acest subiect Justiția trebuie nimicită organizația MAFIOTĂ PDL PNL CIUMA NEAGRĂ ..Care ii are in frunte pe Vasile Blaga porcul gușat câinele de pază al lui Traian Băsescu

Moartea PDL PNL CIUMA NEAGRĂ 08:05:50 / 09 August 2018
După CE KUKUVEAUA A FOST DEMISĂ

Câte abuzuri in JUSTIȚIE sa mai facă acesta impostoare ca să i se facă un DOSAR PENALL ?.... Condamnarea la moarte a Judecătorului Stan Mustață e încă o dovadă că justiția BASHITA și-a făcut "datoria".. Acest judecător și-a găsit sfârșitul în penitenciar după ce a slujit LEGEA timp de 30 de ani !!!!..?A FOST DECAPAT de statul subteran pt că nu a răspuns la cererea acestuia de al condamna pe Voiculescu in dosarul Telepatia.. DOSAR fabricat de un procuror criminal de un procuror STALINIST slugă a regimului MAFIOT PDL PNL CIUMA NEAGRĂ Emilian Eva un nemernic care de alfel a fost exclus din magistratură....În urma acestui proces simulacru al PDL PNL CIUMA NEAGRĂ... După Dan Ademescu a venit rândul lui Stan Mustață ... Condamnat la ani grei de temniță din cauză că nu a răspuns la comenzile statului subteran ticăloșit PDL PNL CIUMA NEAGRĂ.... Încă un martir al luptei contra statului subteran ticăloșit a fost executat pt că și-a păstrat onoarea de judecător pt care a depus un jurământ .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1982 secunde