Nici 1000 de umbrele nu-l scapă de dosar penal! Dimpotrivă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nici 1000 de umbrele nu-l scapă de dosar penal! Dimpotrivă!
Eveniment 20 Februarie 2018 / 12:59 469 accesări 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea. Acesta avea ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetățean iordanian, în vârstă de 42 de ani, cu reședința în municipiul București.

În urma controlului, au fost descoperite 1.000 de umbrele pentru copii ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, evaluate la suma de 36.800 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.Pagina a fost generata in 0.134 secunde