Niciun procuror nu vrea şefia DNA!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Niciun procuror nu vrea şefia DNA!

Justiție 20 August 2018 / 16:10 538 accesări

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, luni, că niciun procuror nu s-a înscris până acum să ocupe funcţia de şef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Tudorel Toader aşteaptă până vineri să vadă dacă acum va avea de ales dintre mai mulţi candidaţi.„M-am interesat de la Direcția de Resurse Umane. În clipa asta nu este niciun candidat înscris. Sunt convins că vor fi”, a spus Tudorel Toader.

Ministerul Justiţiei a demarat o nouă selecţie pentru propunerea de numire în funcţia vacantă de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Potrivit MJ, noua procedură se va desfăşura în perioada 6 august - 6 septembrie. Candidaţii pot depune cereri de înscriere pentru funcţia de conducere vacantă până la data de 24 august inclusiv. Ministerul Justiției a mai organizat șiîn perioada 09 – 27.07.2018procedura de selecție a procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcția vacantă de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție. Însă, pe data de 27 iulie, Tudorel Toadera anunţatcă au fost respinse cele patru candidaturi depuse pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, urmând ca procedura de selecţie să fie reluată.12
Pagina a fost generata in 0.1293 secunde