Nicoleta Luciu, prima dată în rol principal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Nicoleta Luciu, prima dată în rol principal

Monden 25 Iulie 2007 / 00:00 8762 accesări

Nicoleta Luciu va reveni pe micile ecrane, din această toamnă, pe… ritmuri orientale, într-o nouă telenovelă, ocazie cu care va avea, pentru prima oară, rolul principal.

Frumoasa brunetă va interpreta rolul unei ţigănci extraordinar de frumoase, o femeie care ar putea suci minţile tuturor bărbaţilor. Nicoleta este foarte încîntată de această participare, a început repetiţiile şi s-a documentat foarte bine asupra acestei lumi din care va face parte: „Este o experienţă nouă, din care o să învăţ multe lucruri. Limbajul, pronunţia şi expresiile pe care le au ei şi care vor fi foarte exploatate în această telenovelă sînt diferite de ale noastre. Trebuie să fiu foarte atentă la toate aceste aspecte”.

Cu acest proiect, Nicoleta se află la primul rol principal, iubita lui Zsolt Csergo delarîndu-se foarte fericită. „Este un imbold pentru mine, un rol greu, care mă va solicita mult şi este realmente o provocare. Experienţele de pînă acum şi în special aceasta ajută la maturizarea mea şi ca persoană, dar şi ca actor”, a declarat Nicoleta.

Taguri articol


12