Nicoleta Ţînţ şi Tatiana Toader, propunerile pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte CSM

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nicoleta Ţînţ şi Tatiana Toader, propunerile pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte CSM
Justiție 10 Decembrie 2019 / 12:46 1611 accesări 0 comentarii

Judecătoarea Nicoleta Ţînţ şi procuroarea Tatiana Toader candidează pentru funcţiile de preşedinte, respectiv vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Propunerile secţiilor pentru judecători şi pentru procurori vor fi aprobate în plenul la care se află şi președintele Iohannis.

Plenul CSM urmează să aprobe, marţi, candidaturile pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte al forului. Astfel, din partea Secţiei pentru judecători candidează Nicoleta Ţînţ (ca preşedinte), iar din partea Secţiei pentru procurori candidează Tatiana Toader (vicepreşedinte).

Nicoleta Ţînţ (născută în anul 1974) este din Braşov. Magistratul a fost preşedinte al Curţii de Apel Braşov şi vicepreşedinte delegat al Curţii de Apel de acolo. De altfel, a activat, încă din anul 1997, ca judecător la instanţele din acel oraş.

Tatiana Toader provine de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2, unde a fost prim-procuror. În 2015, procurorul s-a evidenţiat prin rezultate deosebite obţinute pe parcursul acelui an, potrivit unui document publicat pe site-ul parchetului.

Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.21 secunde