Nicu Ojog, vicecampion mondial U23 la lupte greco-romane

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Campionatele Mondiale Under 23 de lupte Nicu Ojog, vicecampion mondial U23 la lupte greco-romane
Sport 15 Noiembrie 2018 / 10:14 333 accesări 0 comentarii
Nicu Samuel Ojog a cucerit medalia de argint la categoria 82 de kilograme (sursa foto: Facebook Federatia Romana de Lupte (FRL)

Nicu Samuel Ojog a cucerit medalia de argint la categoria 82 de kilograme (sursa foto: Facebook Federatia Romana de Lupte (FRL)

Sportivul Nicu Samuel Ojog a obţinut medalia de argint la categoria 82 de kilograme la lupte greco-romane în cadrul Campionatelor Mondiale Under 23 găzduite în această săptămână de Bucureşti. Miercuri seară, în finala cu georgianul Gela Bolkvadze, Ojog a condus cu 3-0 şi 3-1, însă cu 35 de secunde înainte de final a fost pus în parter, unde adversarul sau a reuşit un procedeu de două puncte. La 3-3, luptătorul georgian a fost declarat învingător pentru că a punctat ultimul. Medalia de argint i-a fost acordată lui Nicu Ojog de Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran.

Este a doua medalie pentru delegaţia tricoloră la competiţia care se desfăşoară la Bucureşti, după bronzul obţinut tot la lupte greco-romane, marţi seară, la categoria 63 de kilograme, de Mihai Mihuţ.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1832 secunde