Nicușor Constantinescu: Procurorii DNA și instanțele din Constanța și București ignoră deciziile CCR

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Nicușor Constantinescu: Procurorii DNA și instanțele din Constanța și București ignoră deciziile CCR

Justiție 17 Mai 2017 / 15:49 1772 accesări

''Procurorii DNA, cât și instanțele din Constanța și din București, cele care fac parte din câmpul tactic al SRI, nu doresc să aplice obligativitatea deciziilor CCR''. Acesta este mesajul pe care îl transmite, din penitenciarul Slobozia, fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu. Acesta a fost citat să se prezinte la două procese în aceeași zi: unul la Curtea de Apel Constanța, cel de-al doilea la Curtea de Apel București, ceea ce este imposibil chiar și pentru o persoană aflată în libertate. ''Mâine, 18 mai 2017, am termen la revizuirea dosarului Centrului Militar Zonal la Curtea de Apel Constanța. Deși eu sunt unul dintre autorii principali ai excepției admise de CCR, nu beneficiez de prevederile acestei decizii deoarece atât procurorii DNA, cât și instanțele din Constanța și din București, cele care fac parte din câmpul tactic al SRI, nu doresc să aplice obligativitatea deciziilor CCR. Coincidența face că mi-a picat "aleatoriu" același complet de judecată de la contestația în anulare. Domnul judecător Coadă și domnul judecător Mitea.

Ambii judecători s-au antepronunțat nu numai în contestația în anulare, cât și în trecut pe măsurile preventive. Astăzi, 17 mai 2017 sunt întrebat oficial de completul de judecată dacă nu cumva nu vreau să fiu prezent mâine în sala de judecată! Acest lucru este posibil? Este legal?

Mâine am termen și la Curtea de Apel București, asta datorită aceleași metode a binomului de a-mi pune două procese în aceeași zi'', se arată într-un mesaj transmis de fostul președinte al CJ Constanța.12
Pagina a fost generata in 0.1683 secunde