Nimeni nu vrea spații comerciale în Constanța și Mamaia. Se reiau licitațiile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Nimeni nu vrea spații comerciale în Constanța și Mamaia. Se reiau licitațiile

Administrație 06 Iulie 2018 / 16:04 4049 accesări

Se pare că nimeni nu se dă în vânt după spațiile comerciale din Mamaia și Constanța, pentru acest sezon estival. Primăria Constanţa organizează, pentru nu mai știm a câta oară, o nouă licitație pentru ocuparea unor spații comerciale în sezonul estival. Aceasta va avea loc în 20 iulie, la sediul din bd. Tomis nr. 51. În Constanța, sunt scoase la licitație patru spații, dintre care unul este destinat închirierii de echipament sportiv (biciclete simple/karturi simple cu pedale), unul este pentru comercializare înghețată, unul este pentru producere și comercializare sucuri naturale, pop-corn, vată de zahăr, iar ultimul este pentru producerea și comercializarea de sandwich-uri. În stațiunea Mamaia sunt scoase la licitație patru spații comerciale, unul pentru comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară, unul pentru închiriere echipament sportiv (karturi simple cu pedale), unul pentru comercializare articole hand made (lucrate manual) și cadouri estivale și unul pentru producere și comercializare înghețată.

Garanţia de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Preţul minim de pornire al licitației publice deschisă, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată.

Documentele licitației se pot procura începând cu data de 13.07.2018, între orele 13:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Data limită pentru depunerea ofertelor este 18.07.2018, ora 16:00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Relații suplimentare se pot obține de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I sau la nr. de telefon.12
Pagina a fost generata in 0.2012 secunde