Nimeni nu vrea spații comerciale în Constanța și Mamaia. Se reiau licitațiile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nimeni nu vrea spații comerciale în Constanța și Mamaia. Se reiau licitațiile
Administrație 06 Iulie 2018 / 16:04 3307 accesări 2 comentarii

Se pare că nimeni nu se dă în vânt după spațiile comerciale din Mamaia și Constanța, pentru acest sezon estival. Primăria Constanţa organizează, pentru nu mai știm a câta oară, o nouă licitație pentru ocuparea unor spații comerciale în sezonul estival. Aceasta va avea loc în 20 iulie, la sediul din bd. Tomis nr. 51. În Constanța, sunt scoase la licitație patru spații, dintre care unul este destinat închirierii de echipament sportiv (biciclete simple/karturi simple cu pedale), unul este pentru comercializare înghețată, unul este pentru producere și comercializare sucuri naturale, pop-corn, vată de zahăr, iar ultimul este pentru producerea și comercializarea de sandwich-uri. În stațiunea Mamaia sunt scoase la licitație patru spații comerciale, unul pentru comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară, unul pentru închiriere echipament sportiv (karturi simple cu pedale), unul pentru comercializare articole hand made (lucrate manual) și cadouri estivale și unul pentru producere și comercializare înghețată.

Garanţia de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Preţul minim de pornire al licitației publice deschisă, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată.

Documentele licitației se pot procura începând cu data de 13.07.2018, între orele 13:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Data limită pentru depunerea ofertelor este 18.07.2018, ora 16:00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Relații suplimentare se pot obține de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I sau la nr. de telefon.

Loading...

2 comentarii

iky 10:35:17 / 07 Iulie 2018
licitatii la jumatea sezonului

Taxe si taxe si garantii de participare, cumparat caiet de sarcini si tot asa. Astia vor sa scoata bani chiar daca nu dau spatiile alea. Apoi sta la coada ANAF si pompierii si OPC-ul, toti pusi pe jupuit. E mai bine sa stea pustii. Prosti sint cei care mai deschid firme pe litoral, in imputiciunea asta, cloaca de hoti si escrfoci.

Sindbad 16:20:16 / 07 Iulie 2018
Incubator de afaceri? S-a ouat o mărgică!

Voi credeti ca lumea mai pune botul la tiganeala de la Cta? Nu vedeti ca lumea s-a saturat si de Tinimtex, Comintex, Semtex? Targurile omniprezente, haine de Blana, Casa de Cultura, Pavilion Expozitional? Aceleasi firme, aceiasi oameni. La asta se rezuma acum viata economica a orasului. Aveti ce ati semanat. Sa iei taraba, ca se ce? Sa vina toti fomistii si ahtiatii dupa spagi din Primarie, ISU, Sanitar, etc...Pai iesi in minus, la sfarsit de perioada. Asa ca ramaneti voi, intre voi, sa va furati unii pe ceilalti. Ramaneti cu aia de ii lasa Mazare sa umble cu mere-n zahar, pufuleti, si porum fiert de miroasea toata linia lui 102. Dati-le spatiile celor din primarie, sa vanda inghetata, scoici pe sfoara, si gheata colorata pe post de suc.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1312 secunde