Nişte bestii au torturat şi ucis un câine lup! Îi cunoaşteţi?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nişte bestii au torturat şi ucis un câine lup! Îi cunoaşteţi?
Eveniment 15 Aprilie 2018 / 18:41 1955 accesări 7 comentarii

„Hai să-i facem cunoscuţi”, titrează Antena1.ro. Povestea este simplă şi înfiorătoare: un ciobănesc a fugit de acasă și a fost omorât cu bestialitate de doi tineri. Stăpâna a găsit clip-ul îngrozitor pe internet: "Au înecat-o și au călcat-o pe cap", a declarat ea. Animalul a fost lovit cu un bolovan în cap şi, în timp ce agoniza, a fost înecat în râul Timiş. "Hai să facem cunoscuți ucigașii lui Sasha, mama lui 6. Sasha a fugit de acasă, şi au găsit-o aceste gunoaie umane. În acest timp Sasha era căutată de familia ei dar din păcate a fost găsită de aceşti ucigaşi nenorociţi. Pe lângă că au inecat-o, a călcat-o pe cap să fie sigur că îşi duce cruzimea la capăt.https://www.facebook.com/daniel.popet / https://www.facebook.com/mester.david.7", a scris proprietara câinelui.

Proprietarul câinelui a declarat pentru Lugoj Info.ro că a căutat animalul zile şi nopţi însă toate eforturile au fost în zadar. Căutările s-au încheiat când omul a văzut imaginile şi aşa a aflat de ce sfârşit în chinuri a avut parte căţeaua. Imaginile au fost postate pe o reţea de socializare chiar de către cei doi indivizi care au ucis animalul din rasa ciobănesc belgian malinois.

Cum vor răspunde în faţa legii şi a ideii de umanitate, care ne pun, teoretic, în postura de a apăra animalele?

Filmuleţul cumplit – atenţie, vă poate marca emoţional – poate fi vizionat aici: https://vimeo.com/264734278.

Taguri articol
Loading...
loading...

7 comentarii

Un om 22:57:07 / 15 Aprilie 2018
Crima

Ca orice crimă împotriva vieții, și aceasta sa fie condamnată de instanta asa cum cere legea. Si fiindca se vede caracterul vădit de sadism fără margini, sa se dea maximul pedepsei, nu de alta, dar maine ăștia vor omora in continuare.

geo 08:53:59 / 16 Aprilie 2018
pac

impuscati direct de ce sa ii tinem la parnaie pe banii poporului roman? platesc eu cele 2 gloante

Dan 10:35:19 / 16 Aprilie 2018
Pentru geo

Si mai dau si eu doua, ca poate nu crapa din prima nemernicii astia...

Nicu 11:08:27 / 16 Aprilie 2018
Despre criminali

Acest tip de umanoizi sunt foarte periculosi pentru societate. Nu stiu daca estesuficient tratamentul medical specific ,combinat cu completarea educatiei. Ei nici nu vor educatie,nu se poate asta cu sila. Astia sunt fapturi criminogene si trebuiesc tinuti permanent sub observatie.

LEGIONARUL ROMAN 11:52:23 / 16 Aprilie 2018
TEMBELI LA CAP

FRAIERII AIA DOI AR TREBUI CASTRATI CA PE CAIINI CA SA NU SE MAI INMULTEASCA PE LUME!!

Cata 14:11:00 / 16 Aprilie 2018
Doi criminali

Eu unul i as impusca pe amandoi fara nici cea mai mica remuscare.Niste scursuri care merita sa moara.

Cata 22:04:02 / 16 Aprilie 2018
Criminali

Unde este politia ? Nu se vd ce au facut? Cum poti face asa cv? Cu atata cruzine....ce oameni tampiti...si mai si filmeaza ...trb executati asemenea oameni...nu poti sai numesti oameni ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1663 secunde