Noapte de groază la Constanța! Înjunghieri, prostituate, alcool și crimă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Noapte de groază la Constanța! Înjunghieri, prostituate, alcool și crimă

Eveniment 22 Octombrie 2017 / 18:13 1844 accesări

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost una de pomină pentru oamenii legii din Constanța. A avut toate ingredientele unui thriller: sex, alcool și crimă.

Primul conflict sângeros s-a produs în zona bulevardului Aurel Vlaicu. Câțiva bărbați au încercat să pedepsească un client al „fetelor“ ce își au locul de muncă pe strada respectivă. La faţa locului au fost mai multe ambulanţe, dar şi maşini de poliţie. Bărbatul înjunghiat are 37 de ani şi a fost transportat la spital cu plagă la nivelul toracelui şi una la nivelul feţei. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, identificarea și tragerea la răspundere penală a celor implicați.

Celălalt incident a avut loc din cauza alcoolului, între doi prieteni. România TV informează că cei doi amici au băut împreună şi apoi s-au luat la ceartă. În urma conflictului, unul dintre ei a murit în urma loviturilor primite. „Am fost sesizați în legătură cu faptul că o persoană a venit și l-a rugat pe un vecin să anunțe poliția că ar fi omorât în bătaie o persoană, o cunoștință. A avut parte de o moarte violentă. Suspectul a afirmat că el e vinovatul, că a lovit-o pe victimă în urma unui conflict spontan, după ce au consumat băuturi alcoolice“, a declarat un reprezentant al poliţiei. După ce şi-a bătut prietenul, vinovatul a mers la un vecin să îi spună ce a făcut şi să anunţe poliţia. Iniţial, bărbatul a susţinut că nu l-a recunoscut pe prietenul lui şi a crezut că este un hoţ. „A intrat în casă peste proprietar și s-a apărat cu pumnul, știa că are bani. Poarta era deschisă, s-a trezit cu el în casă“, a declarat o vecină. „Mi-a zis doar că s-a întâmplat, că l-a lovit, nici nu știa că e mort. A plecat și nu l-a mai recunoscut, așa mi-a zis, de frică l-am lovit", a spus un alt vecin.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul. Vom reveni în zilele următoare cu amănunte.12
Pagina a fost generata in 0.2594 secunde