Noi locuri de parcare în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Noi locuri de parcare în Constanța

Administrație 21 Mai 2022 / 09:36 755 accesări

Noi locuri de parcare au fost puse la dispoziție în Constanța, astfel, terenurile eliberate de garaje sunt reamenajate și transformate în parcări, informează Primăria Constanța.

O nouă parcare a fost construită pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, în dreptul blocului L7. 18 de noi locuri de parcare sunt disponibile pentru locuitorii din zonă. Suprafața carosabilă eliberată de garaje a fost reamenajată prin lucrări de pregătire a suprafețelor, asfaltare și trasare a marcajelor rutiere.

Lucrări similare au avut loc și pe aleea Poet Alexandru Gherghel. În locul garajelor au fost amenajate 39 de noi locuri de parcare, dintre care 4 sunt rezervate persoanelor cu dizabilități. O parte din teren a fost transformată în spațiu verde, suprafața fiind pregătită pentru plantare.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în alte zone din oraș. Pe strada Matei Millo, lângă Detașamentului de Pompieri Palas, se lucrează la refacerea suprafețelor în 4 zone distincte.

De asemenea, pe aleea Stadionului, în dreptul punctului termic, se construiesc 3 parcări. Infrastructura terenului este consolidată și se montează bordurile care vor delimita platforma parcărilor.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1475 secunde