Noi premii pentru Colegiul Național de Arte „Regina Maria”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Noi premii pentru Colegiul Național de Arte „Regina Maria”

Educație 15 Iunie 2022 / 10:00 658 accesări

În luna mai a acestui an, au avut loc diverse concursuri de muzică, la care elevii Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” au obţinut premii importante.

La Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală „George Georgescu” din Tulcea,

elevul Irimia Bogdan Mihai, de la clasa a VIII-a D, secţia muzică a Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria”, a impresionat din nou cu talentul său, obţinând premiul I la contranbas, sub îndrumarea profesorului Railean Andrei. De asemenea, elevul Railean Andrei de la clasaa XI-a D, secţia muzică a fost recompensat cu premiul II la vioară, fiind îndrumat de profesorul Mihai Daniel.

Acest concurs a fost unul cu participare fizică, fiind una dintre competiţiile recunoscute la nivel internaţional.

Elevul Railean Andrei a participat şi la Concursul Interjudeţean de Interpretare Muzicală “IannisXenakis” din Brăila. Ediţia din acest an a fost cu participare fizică şi elevul colegiului nostru a obţinut premiul II la vioară sub îndrumarea aceluiaşi profesor.

Irimia Bogdan Mihai a participat la o serie de concursuri online, la care a reuşit performanţe notabile, impresionând cu interpretarea la contrabas, fiind îndrumat de domnul profesor Railean Andrei: premiul I la Concursul Naţional de Interpretare Vocal-Instrumentală CANTIS din Iaşi, premiul I de excelenţă la Concursul Internaţional de Interpretare „Talente împlinite” din Bucureşti, premiul II la Concursul Naţional „Margareta Sterian” din Buzău, premiul II la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală „Emanuel Elenescu” din Piatra Neamţ.

Cu aceste premii elevii continuă tradiţia, îmbogăţind palmaresul colegiului.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1111 secunde