Noi treceri de pietoni în zone din Constanța cu risc de accident

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Noi treceri de pietoni în zone din Constanța cu risc de accident
Administrație 06 Noiembrie 2019 / 15:13 496 accesări 1 comentariu

Echipele Primăriei Municipiului Constanța au trasat, în noaptea de marți spre miercuri, treceri noi de pietoni în mai multe zone din oraș, în locuri cu risc crescut de accidente rutiere: strada Nufărului, în spatele școlii nr. 29; strada Veniamin Costache- zona Grădiniței; 2 treceri de pietoni noi la Parcarea Verde - Spitalul Județean de Urgență, pe aleea dintre Policlinică și parcare. „Se vor mai înființa treceri de pietoni în zonele în care situația o va impune“, anunță reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

Loading...

1 comentariu

dache emilia 09:49:08 / 07 Noiembrie 2019
parcarile din constanta

nu am vazut nicaieri ca in constanta soferii trec pe rosu intr-o veselie ba mai mult te si apostrofeaza ca nu alergi.pai bine mai omule si acest mic drept mi-l iei nu este destul ca trotuarele sunt ocupate cu lipsa de bun simt de dumneavoastra regii soselelor?dupa ce ca TROTUARELE in general nu sunt adegvate mersului pietonal --vezi cartierul tomis nord - ciresica .unde placutele de beton sunt si nu sunt, langa farmacia catena trebuie sa faca omul salturi in jurul magazinului -PROFI-tragedie.langa carfourre aceeasi problema vrei sa mergi la piata ,mai bine nu ca trotuarele sunt ocupate de masini.GATA NU MAI ENUMAR CA LAS LOC SI ALTORA CARE AR TREBUI SA SCRIE SI SA SE AUTENTIFICE ,NU TREBUIE SA NE ASCUNDEM SUB ANONIMAT CAND VREM SA ADUCEM LA CUNOSTIINTA REALITATEA.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1939 secunde