Noi vești excelente pentru pacienți! Ce se întâmplă la Spitalul Județean Constanța?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Era necesar... Noi vești excelente pentru pacienți! Ce se întâmplă la Spitalul Județean Constanța?
Sănătate 26 Iunie 2018 / 15:09 3972 accesări 7 comentarii

O unitate sanitară de talia Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” (SCJU) Constanța nu își poate desfășura activitatea în condiții optime decât cu aparatură performantă, de ultimă generație; vorbim de un spital de urgență, aici unde sunt tratați pacienți care ajung în stare critică, bolnavi care nu se pot deplasa pentru investigații dintr-o secție în alta. Așa că se impune dotarea unității sanitare cu tehnologie pe măsură! Încet-încet, acest lucru se întâmplă la SCJU.

VEȘTI EXCELENTE! Noi vești excelente pentru pacienții constănțeni! Bolnavii în stare critică în Secția Clinică Anestezie Terapie Intensivă a SCJU Constanța sunt de acum înainte investigați din punct de vedere imagistic, în incinta secției, fără a mai fi deplasați în alte cabinete. Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost dotat săptămâna aceasta cu un ecograf de ultimă generație, achiziționat prin Programul Național al Ministerului Sănătății, finanțat de Banca Mondială. Acesta va fi utilizat, exclusiv, în secția Clinică Anestezie Terapie Intensivă. Aparatul dispune de 3 sonde, pentru cord, abdomen și vase, fiind extrem de eficient pentru cateterizarea vaselor în vederea susținerii funcțiilor vitale ale pacienților. De acum înainte, medicii care au competență în ecografie, vor efectua investigațiile imagistice la patul bolnavului.

Luna trecută, tot prin acest program, Secția Clinică Anestezie Terapie Intensivă a fost dotată cu injectomate, infuzomate și stații pentru seringi, iar în luna martie, cu paturi speciale concepute expres pentru pacienții aflați în stare critică, anunță SCJU.Pagina a fost generata in 0.1512 secunde