Noi vești excelente pentru pacienți! Ce se întâmplă la Spitalul Județean Constanța?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Era necesar... Noi vești excelente pentru pacienți! Ce se întâmplă la Spitalul Județean Constanța?
Sănătate 26 Iunie 2018 / 15:09 3790 accesări 7 comentarii

O unitate sanitară de talia Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” (SCJU) Constanța nu își poate desfășura activitatea în condiții optime decât cu aparatură performantă, de ultimă generație; vorbim de un spital de urgență, aici unde sunt tratați pacienți care ajung în stare critică, bolnavi care nu se pot deplasa pentru investigații dintr-o secție în alta. Așa că se impune dotarea unității sanitare cu tehnologie pe măsură! Încet-încet, acest lucru se întâmplă la SCJU.

VEȘTI EXCELENTE! Noi vești excelente pentru pacienții constănțeni! Bolnavii în stare critică în Secția Clinică Anestezie Terapie Intensivă a SCJU Constanța sunt de acum înainte investigați din punct de vedere imagistic, în incinta secției, fără a mai fi deplasați în alte cabinete. Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost dotat săptămâna aceasta cu un ecograf de ultimă generație, achiziționat prin Programul Național al Ministerului Sănătății, finanțat de Banca Mondială. Acesta va fi utilizat, exclusiv, în secția Clinică Anestezie Terapie Intensivă. Aparatul dispune de 3 sonde, pentru cord, abdomen și vase, fiind extrem de eficient pentru cateterizarea vaselor în vederea susținerii funcțiilor vitale ale pacienților. De acum înainte, medicii care au competență în ecografie, vor efectua investigațiile imagistice la patul bolnavului.

Luna trecută, tot prin acest program, Secția Clinică Anestezie Terapie Intensivă a fost dotată cu injectomate, infuzomate și stații pentru seringi, iar în luna martie, cu paturi speciale concepute expres pentru pacienții aflați în stare critică, anunță SCJU.

Loading...

7 comentarii

ARABU 07:38:31 / 27 Iunie 2018
VESTI BUNE

Curatenie cand faceti ???? Cand incetati sa mai luati spaga ??? Cand o sa tratati pacientii ca pe oameni nu ca pe obiecte ???

uiopă 07:43:38 / 27 Iunie 2018
arabeasca

Pai nu da spaga, ce e mare scofala ? Nu mai fa mizerie si trage apa ! Obiecte !

ARABU 07:53:19 / 27 Iunie 2018
Pentru uiopă

Pai nu dau spaga dar nici tratat nu sunt , de aia ma tot duc pe la privati dar nici aia nu e solutie ca dau de doctorii din spital si stramba din nas cand vad ca i-ai refuzat in spital. Sa trag apa ? Sigur ca trag apa dar in saloane ce apa tragem ? cearsafurile de pe paturi ce le facem ? baile cu faianta cazuta si pline de mucegai cum facem cu ele ? E usor sa arunci doua vorbe si sa ai impresia ca ai rezolvat problema , stiu ca astia care arunca stirile astea pe piata , la fel ca tine, ne cred prosti si chiori , dar nu e chiar asa , incet , poate pre incet lumea deschide ochii . Sper sa nu ma insel si sa fie asa . Nu ma intereseaza asa de tare ca spitalul arata asa cum arata , dar macar sa nu mai minta sa taca si sa isi vada de treaba , ce sa zic pana la urma suntem romani ne place sa iesim ca paduchele in frunte .

@arabu 10:30:25 / 27 Iunie 2018
Public si Privat

Multi doctori activeaza in sistem dual. Asta n-ar fi bai, dar fara a generaliza unii doctori din sistemul public parca te forteaza sa dai un ban in plus la privati (adica tot lor sau colegilor). Ma refer la experienta proprie si pt. cazuri relativ simple. Parca nu ar dorii sa te trateze sau iti prescriu un tratament aproape inutil, si ajungi uneori sa preferi sa dai un ban in plus la privat poate rezolvi mai adecvat ceva. (cu toate ca tu ai platit deja si pt. asigurarea medicala la stat). Dar ce te faci pt. cazuri grave unde acelasi tratatemt are un impact mai mare in pret raport cu sistemul public unde mai ai reduceri/gratuitati ? Si privatii astia (fara a generaliza si avind ca baza tot exp. proprie) parca sint acolo ca fabrica de bani. Desii unii zic a accepta si diverse analize pe baza de trimitere cind te duci cu hirtiile iti zic ca nu mai au plafon(chiar si la inceput de luna cind se reinoieste), iar cei din sist. public se pling de aparatura(sau e lista de asteptare lunga). Depinde si de om, indiferent pe ce sistem lucreaza unii chiar au si atributul de doctor in sensul real ! Referitor la conditii din spitale momentan la privat e mai bine dar si costuri pe masura. Conditii precare materiale inseamna si mediu proprice pt. a te "imbogatii" cu diverse maladii in strinsa legatura cu timpul petrecut prin spitale. Sanatate sa ai, ca altfel pe aici e desul de dificil !

Paul 10:32:50 / 04 Iulie 2018
Sa ne ridem

O dna ministru psd aduce vesti excelente unui meneger psd.Da adevarat ii uns politic si atiit Capacitatile acestuia sint inexistente.Va asigur de asta.Verificati curatenia contractul.Verificati dialogul medicilor ne spaguiti Fiecare face ce doreste acolo.Un sat fara de ciini.Menegerul ii botezat la rindui asa CATALIN GRASA.

Maria 10:35:34 / 04 Iulie 2018
Pentru Paul

Nu spui nimic nou din pacate.Tota lumea stie ca acei medici fara rezultate devin sluuuuuuugi perfecte.Cetateanul sufera atiit. Sa ne ferească Dzeu de acel spital ii condamnare sigura.

Maxim 10:42:56 / 04 Iulie 2018
Pentru Maria

Acel mesaj cu siguranta ii scris de un rautacios". Spitalul nostru ii vesel mai ok. Spun asta deoarece activex inca aici. Adevarat este ca menegerul Cătălin ii asezat politic pe acea functie. Nu trebuie sa ma credeti pe mine nu nu trebuie doar sa verificați care au au fost ceilalți candidați la acel asa zis concurs de menegeriat la spit nostru. De spus ar fi muuulte dar... Si asa i-mi este verificat contul de FB unde mai postez diverse. Am avut si eu binteles contraziceri/divergențe cu menegerul dar a ramas sa fiu supus pt a mai putea ramane in activitate aici. Lucruri sint muuult de spus si deloc grave. Aici ma refer doar si doar in domeniul meu Cardio

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1501 secunde