NONSENSUL GIRATORIU de la noul Lidl face loc tragediilor și încălcării legii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Până la urmă, este o porcărie amețitoare NONSENSUL GIRATORIU de la noul Lidl face loc tragediilor și încălcării legii
Administrație 26 Octombrie 2017 / 18:05 15613 accesări 12 comentarii

După cum era de așteptat, „sclipitoarea” sistematizare rutieră ce funcționează pe post de „încurcă-lume” de pe strada Soveja, în dreptul celui mai nou magazin Lidl, și-a dovedit inutilitatea ieșită din comun. Lipsa de logică ce a stat la baza amenajării era evidentă încă de la momentul în care s-a dat startul lucrărilor, însă lucrurile au devenit insuportabile de la deschiderea magazinului, ce a avut loc joi, 26 octombrie. Toate inconvenientele pe care le creează porcăria de sugrumare a traficului ne determină să numim tărășenia NONSENS GIRATORIU.

După cum era de așteptat, „sclipitoarea” sistematizare rutieră ce funcționează pe post de „încurcă-lume” de pe strada Soveja, în dreptul celui mai nou magazin Lidl, și-a dovedit inutilitatea ieșită din comun. Lipsa de logică ce a stat la baza amenajării era evidentă încă de la momentul în care s-a dat startul lucrărilor, însă lucrurile au devenit insuportabile de la deschiderea magazinului, ce a avut loc joi, 26 octombrie. Pe lângă faptul că forma absurdă a așa-zisului sens giratoriu face ca circulația în zonă să fie imposibilă, în anumite situații acesta devine atât de derutant încât îi determină pe conducătorii auto să încalce legea.

„SENS AMEȚITORIU” De exemplu, forma cifrei 8 a ciudățeniei de ne-sistematizare rutieră îi amețește pe șoferi mai ceva ca alcoolul. La câte manevre sunt nevoiți să facă cei care trec prin zonă, este de mirare că nu s-a întâmplat o tragedie până acum. În plus, după deschiderea magazinului, lucrurile au devenit mai dificile pentru cei care intră și ies din parcarea hypermarketului. De exemplu, cei care ies din parcare trebuie să ocolească toată ciudățenia pe care este greu să o numim într-un fel (alveolă, sens giratoriu, octogoriu, dubioșenie rutieră sau pur și simplu porcărie) pentru a merge spre Tomis III, în caz contrar, o iau pe contrasens. De altfel, cine a apucat să treacă prin zonă a văzut cât de tentați sunt conducătorii auto să o ia pe contrasens, să taie fața altor șoferi sau să încalce legea în alte feluri. Culmea, deștepții care au gândit această porcărie au motivat că, în acest fel, se vor evita accidentele din zonă. Practic, așa-zisa sistematizare rutieră de pe strada Soveja ar putea primi numele de sens giratoriu fără sens sau, pe scurt, NONSENS GIRATORIU pe care investitorul care a deschis magazinul Lidl de pe Soveja l-a făcut doar pentru că pentru faptul că a ridicat un supermarket la doar câteva sute de metri de un alt magazin ce face parte din același lanț.

ARTERĂ SUGRUMATĂ DE „ÎNCURCĂ-TRAFIC”

Porcăria amețitoare fără sens (nici măcar giratoriu) este a „n-șpea” mizerie de acest gen ce a răsărit pe porțiunea de drum cuprinsă între Delfinariu și Pod Butelii, sugrumată de amenajări rutiere făcute fără cap. Mai grav este că nonsensul aiuritor se află la aproximativ 200 de metri de sensul giratoriu de la intersecția străzilor Soveja și Primăverii, la circa 500 de metri de sensul de la City Park Mall și la nici un kilometru de sensul din zona Pieței Tomis III, ceea ce ne dă dreptul să dăm Constanței titlul de „Oraș al (non)sensurilor giratorii și al șoferilor exasperați”. Iar asta se întâmplă cu acordul administrației defecte, care permite până și buticarului din colț să își facă un sens giratoriu în fața prăvăliei. Fără niciun sens.

12 comentarii

Constantean 19:55:21 / 26 Octombrie 2017
???

Articolul vostru, e. pe scurt, o mizerie... Un sens giratoriu in intersectia strazilor din zona era necesar demult, doar ca ce sa vezi vezi, nimanui nu i-a pasat, pasat, pana când au venit nemtii de la LIDL ca sa faca oridne in cartierul Piata Chiliei...Cei care se opun unei sistematizari, o bruma de civilizatie , dealtfel intr-o zona de kkt, nu sunt decat niste idioti agramati ce traiesc in bordei, la marginea societatii. Scoteti-va capul din cur si incercati sa intelegeti ca exista civilizatie si dincolo de usa cortului vostru. Lucruri normale in UE voua vi se par ET... Faceti o excursie cu auto in Germania sau in Franta, si veti fii socati, dobitocilor, de multitudinea sensurilor giratorii si de regulile care se aplica acolo.

Răspunde | Raportează | | |+21
Nelu Enache 20:51:39 / 26 Octombrie 2017
sens

Sens giratoriu înseamnă că e rotund, nu? Poate știe cineva ce forme geometrice au sensurile giratorii...

Eugen 21:25:10 / 26 Octombrie 2017
Pentru Constantean

Numai ca ala nu este sens giratoriu, dupa cate stiu un sens giratoriu este aproximativ de forma rotunda, trebuie inventat un nou indicator rutier...

Vasile 06:42:10 / 27 Octombrie 2017
Sens giratoriu

Autorul acestei "fundițe ",că sens giratoriu,in spiritul OG195,adică a Codului rutier nu este....este vestitul domn Mocanu.....care...nu cred că are permis de conducere....iar cei din comisia de specialitate din primărie....nu au calificarea necesara....așa că...avem și noi o bucățică mica de traseu demn de F1.....trebuia...nu ?

Răspunde | Raportează | | |+10
x 09:46:51 / 27 Octombrie 2017
sugeo ma

Ii pupati in cur pe nemti voi nu sunteti in stare sa faceti un market pur ROMANESC MANCATI TOATE KKT URILE DIN GERMANIA TOATE SARACIIILE DE PRODUSE IEFTINE.

Vasile 10:01:22 / 27 Octombrie 2017
Un primar idiot

E unic in lume :un sens giratoriu in forma de funda sau infinit cu borduri pe margine care te pot arunca in alta masina!Ce face politia>Cum a dat avizul circulatia?Vor raspunde ptr cei care vor muri aici!

constantean 10:36:32 / 27 Octombrie 2017
pentru idiotul ???

Creierul tau este afectat de giratorii. In tarile pe care le-ai enumerat, sensul unic sta la baza fluidizarii traficului. Tot sensul unic a rezolvat in mare parte si problema parcarilor. Ce se intampla in Constanta tine de spitalul de psihiatrie. Lidl are un succes extraordinar in randul cretinilor... Toate rahaturile europei se vand in lantul acestor nemti civilizati.

soferul amator 11:17:39 / 27 Octombrie 2017
circulati cu atentie ,domnilor!

Alo,comentatorii .Ala nu este si nici nu are caracteristicile unui,,sens giratoriu''.In acceptiunea unora sensul giratoriu este vazut neaparat rotund.Cea ce s-a facut acolo este o constructie destinata facilitaii de intoarcere de pe un sens pe altul,de intrare in trafic de pe o drum secundar si nu in ultimul rand ,,potolirea vitezomanilor .Circulati cu atentie ,mai ales ca acolo este si o zona inundabila si se depaseste frecvent linia continua de catre cei care intra la MC Donald.Important este asigurarea fluidizarii circulatiei cat si siguranta acesteia.

Dani 13:46:28 / 27 Octombrie 2017
Nonsens

Daca ai sensul de la lac, pentru ce-l mai faci si p-asta? Chiar e greu sa mergi 100m ?

Florin 06:37:03 / 28 Octombrie 2017
Sensuri giratorii

Sustin comentariul ,CONSTANTIN. in ideea , ca se putea construi un sens giratoriu clasic ,in intersectie ,iesirea din parcarea Lidl putandu-se face prin str. Chiliei . O lipsa, este inexistenta unor statii RATC ptr. ceilalti cumparatori . Se mai pot face modificari pana cand zona se sistematizeaza definitiv.

Ghita parpalache 19:59:26 / 28 Octombrie 2017
Polonezul mucenic

Ala nu este neamț ci polonez sau mucenic...se gasesc si la patiserie.

Abc 21:41:29 / 12 Decembrie 2017
Speriatilor

Sensurile giratorii au speriat toti soferii de weckeend si absolventii scolilor de soferi de la pitesti!!nu mai stiu pe unde sa intre si pe unde sa iasa :D

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2239 secunde