Nou director medical la Spitalul Județean Constanța! Deocamdată interimar!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nou director medical la Spitalul Județean Constanța! Deocamdată interimar!
Sănătate 14 Martie 2017 / 14:26 3327 accesări 1 comentariu

Cea mai mare unitate sanitară din județ - Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” (SCJU) din Constanța - are un nou director medical. Este vorba despre ortopedul dr. Bogdan Obadă. El a fost numit director medical interimar până la organizarea concursului, nu mai mult de 6 luni. ”Dr. Bogdan Obadă a terminat cursurile Facultății de Medicină a Universității ”Ovidius” din Constanța în 2000 și, în același an, s-a angajat ca medic stagiar la SCJU Constanța. În noiembrie 2003, dr. Obadă devine medic rezident Ortopedie - Traumatologie prin promovarea cu punctaj maxim a examenului naţional de rezidenţiat, iar în anii 2004 și 2005 urmează mai multe stagii de pregătire profesională în Clinica Ortopedie - Traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenţă Aschaffenburg, Universitatea din Würzburg, Germania”, informează SCJU. Din 2008 lucrează la SCJU, cu excepția unei perioade scurte în care a activat ca medic specialist la două clinici din Germania. În prezent, dr. Obadă este medic primar specialitatea Ortopedie - Traumatologie a SCJU și asistent universitar la Facultatea de Medicină.

Reamintim că, din 2014, director medical al SCJU a fost dr. Mihnea Avram, medic primar chirurg în cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, doctor în ştiinţe medicale, şef de gardă al unităţii sanitare, şef bloc operator.

1 comentariu

corina 09:23:31 / 18 Martie 2017
de luat aminte

CAUTATI DE URGENTA SA ELIMINATI DOCTORUL MAXIM,DA DA CARDIOLOGUL POSTAC PE FB CU MESAJE CONTRADICTORI INSTITUTIEI SPITALICESTI UNDE ZISESE ACTIVEAZA.NICI IN TIMPUL CONSULTATIILOR NU STA FARA A BUTONA DE ZOR TELEFONUL MOBIL.BA CHIAR POARTA DISCUTI IN TIMP CE SCRIE DIFERITE CHESTI IN FISA PACIENTILOR CONSULATATI.MAI RAU VINE DE LA BUCURESTI SINCER MA INDOIESC CA SI ACOLO CONSULTA ASA.SI SOTIA SPECIMENULUI II INFECTIONIST MEDIC LA SPIT VECHI CTA.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.187 secunde