Nouă constănțeni, nominalizați de FR Rugby la Superlativele anului 2017

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Nouă constănțeni, nominalizați de FR Rugby la Superlativele anului 2017

Sport 11 Decembrie 2017 / 16:34 954 accesări
Răzvan Lolea este specialist al loviturilor de picior la Tomitanii Constanța, lider cu 5 puncte avans în DNS la rugby

Răzvan Lolea este specialist al loviturilor de picior la Tomitanii Constanța, lider cu 5 puncte avans în DNS la rugby

Ca în fiecare an, Federația Română de Rugby va stabili Superlativele anului 2017, o anchetă în care pot vota și iubitorii de rugby, online, pe site-ul frr.ro. Anul acesta există 13 secțiuni; „Cel mai bun jucător român din străinătate”, „Cel mai bun jucător român din campionatul intern”, „Cel mai bun jucător român naturalizat din campionatul intern”, „Cel mai bun străin din campionatul intern”, „Cel mai bun tânăr jucător din campionatul intern”, „Cel mai bun jucător din Divizia Națională de Seniori (ediția 2016-2017)”, „Cel mai bun jucător din Divizia A (ediția 2016-2017)”, „Cel mai bun junior”, „Cel mai bun antrenor de seniori”, „Cel mai bun antrenor de juniori”, „Antrenorul anului la minirugby”, „Cea mai bună jucătoare de rugby 7”, „Cel mai bun jucător de rugby 7”. Data limită până la care se poate vota online este 18 decembrie 2017.

Procedura de vot la primele cinci secțiuni și la secțiunea 9 este următoarea: Lynn Howells (selecționer al naționalei de seniori), Bogdan Muntean (antrenor federal) și Ciprian Popa (director național de dezvoltare în FRR) vor oferi fiecăruia dintre jucătorii nominalizați puncte de la 1 la 5. Câștigătorul votului de pe site-ul FRR va mai primi alte 3 puncte, iar jucătorul care va aduna cele mai multe puncte va fi declarat câștigător al secțiunii respective.

Procedura de vot la secțiunile 6, 7, 8, 10 și 11 este asemănătoare, numai că puncte de la 1 la 5 vor oferi Bogdan Muntean (antrenor federal), Ciprian Popa (director național de dezvoltare în FRR) și Marius Raczek (Departamentul Competiții).

Există mai multe secțiuni la care au fost nominalizați și sportivi sau antrenori din Constanța sau care activează la cluburi constănțene, după cum urmează:

- Nicu Ignea (CS Năvodari), Marian Niță (CS Năvodari) și Ștefan Ștefăroi (Bucovina Suceava / Tomitanii Constanța) - „Cel mai bun jucător din Divizia Națională de Seniori (ediția 2016-2017)”

- Ștefan Cucoș și Răzvan Lolea (Tomitanii Constanța) - „Cel mai bun jucător din Divizia A (ediția 2016-2017)”

- Adrian Țală (Tomitanii Constanța) - „Cel mai bun junior”

- Cristian Cojocaru (Tomitanii Constanța) - „Cel mai bun antrenor de seniori”

- Radu Mocanu (Tomitanii Constanța / Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța) - „Cel mai bun antrenor de juniori”

- Florin Băcioiu (ACS Victoria Cumpăna) - „Antrenorul anului la minirugby”

Federația Română de Rugby va mai acorda și următoarele premii, care vor recompensa performanțele obținute în acest sezon competițional.: „Cel mai bun arbitru român din 2017”, „Cea mai bună echipă și cel mai bun antrenor de la categoria copii”, „Trofeul Coalter - pentru cel mai bun oficial de club în 2017”, „Trofeul Hall of Fame”, „Cel mai bun club de rugby din România în 2017 (secțiunile copii, juniori, seniori)”, „Cea mai bună echipă din România”, „Premiul pentru întreaga carieră”.12
Pagina a fost generata in 0.2353 secunde

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0