Noul bilanț al atacului de la Săpoca a crescut numărul deceselor la cinci!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Noul bilanț al atacului de la Săpoca a crescut numărul deceselor la cinci! Demisie din management
Eveniment, Sănătate 19 August 2019 / 09:11 1751 accesări 0 comentarii

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat, luni dimineaţă, că bilanţul morţilor în cazul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca a ajuns la cinci, după ce o pacientă în vârstă de 88 de ani a murit, duminică noaptea, la Floreasca. Atacatorul se află internat provizoriu în acelaşi spital, după decizia judecătorilor în legătură cu arestarea sa. Medicii vor trebui să stabilească dacă bărbatul de 38 de ani a avut discernământ.

UPDATE 9.15 Sorina Pintea anunţă că numărul morţilor în cazul Spitalului Săpoca a ajuns la cinci

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat, luni dimineaţă, că bilanţul morţilor în cazul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca a ajuns la cinci, după ce o pacientă în vârstă de 88 de ani a murit, duminică noapte, la Floreasca.

“Din păcate vorbim despre 5 decese, pentru ca unul dintre pacienţii aflaţi la spitalul Floreasca, pacient de 88 de ani, un pacient cu multiple comorbidităţi a decedat în cursul nopţii trecute”, a declarat Sorina Pintea.

Sorina Pintea se află la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău pentru a coordona ancheta internă, după ce cinci persoane au murit şi mai multe au fost rănite grav de un pacient, care i-a atacat cu un stativ de perfuzii.

UPDATE 9.09 Managerul de la Săpoca a demisionat

Ministrul Sorina Pintea a declarat că managerul Spitalului de Psihiatrie Săpoca din Buzău a demisionat luni dimineaţă după ce patru pacienţi au murit şi alţi nouă au fost răniţi de un bolnav care i-a atacat cu un stativ de perfuzii.

Sorina Pintea se află la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău pentru a coordona ancheta internă.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1918 secunde