Noul showroom Opel este Open. Rădăcini Motors revine

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Noul showroom Opel este Open. Rădăcini Motors revine

Lifestyle 21 Februarie 2017 / 15:33 581 accesări

Rădăcini Motors Constanța, dealer și service autorizat Opel, revine cu un nou showroom Opel. Showroom-ul este localizat în partea de vest a orașului Constanța, pe bd. Aurel Vlaicu nr. 133-135, și pune la dispoziția clienților săi un spațiu prietenos, la cele mai noi standarde ale producătorului.

Localizat în partea de vest a orașului, pe bd. Aurel Vlaicu nr. 133-135, în zona sensului giratoriu al podului IPMC, noul showroom Opel Rădăcini Motors oferă un spațiu prietenos, la cele mai noi standarde ale producătorului, ce permite configurarea modelelor Opel în cele mai bune condiții.

„La Rădăcini Motors Constanța ne propunem să devenim prima alegere a clienților în achiziționarea de servicii de vânzare, reparații și întreținere a autoturismelor Opel, punându-le la dispoziție un spațiu primitor, atrăgător și confortabil, ca orice model Opel. Consilierii noștri de vânzări au experiență vastă în lucrul cu marca Opel și pot oferi sfaturi și informații complete tuturor clienților noștri”, au declarat reprezentanții Rădăcini Motors Constanța.

Cele mai noi modele (Noul Mokka X, Astra K - mașina anului 2016 în Europa și cel mai accesibil diesel din segment - Asta Sedan Diesel) și oferte Opel le stau la dispoziție clienților Rădăcini Motors în noul showroom Opel, începând de miercuri, 22 februarie 2017. Pentru orice model ales, Rădăcini oferă soluții complete de finanțare și consiliere de specialitate.

Parte a celui mai mare importator și dealer Opel la nivel național, Rădăcini Motors Constanța pune la dispoziția clienților săi un centru auto complet, ce include, pe lângă noul showroom, o unitate service modernă, servicii și asistență la standardele Opel.

Noul Showroom Opel poate fi accesat cu ușurință, fiind situat în apropiere de intrarea în oraș dinspre autostrada A2, pe bd. Aurel Vlaicu ne. 133-135, în zona sensului giratoriu al podului IPMC. Detalii complete pe www.opelconstanta.ro.

Despre Rădăcini Motors

Rădăcini Motors Constanța este parte a grupului auto Rădăcini, cu un istoric în piața auto din România de peste 25 de ani. La nivel național, grupul Rădăcini este cel mai mare importator și dealer Opel, având o cotă de piață de peste 30%.

Rădăcini Motors Constanța a înregistrat performanțe recunoscute în cadrul rețelei de dealeri Opel la nivel regional, obținând 4 ani consecutiv locul 1 în cadrul evenimentului național de vânzări Opel 24H.12
Pagina a fost generata in 0.5737 secunde