Noutăţi în Rabla, Rabla Plus şi Programul de Stații electrice

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Noutăţi în Rabla, Rabla Plus şi Programul de Stații electrice

Social 12 August 2019 / 17:51 521 accesări

Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus, dosarul aprobat în cadrul Programului Stații electrice și dosarul aprobat în cadrul Programului de conștientizare au fost publicate pe site-ul AFM.

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 12 august 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional(Programul Rabla), în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus), dosarul aprobat în cadrul Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ (Programul Stații electrice) și dosarul aprobat în cadrul Programului vizând educația și conștientizarea publicului privind gestionarea deșeurilor.

Pentru Programul Rabla au fost acceptate 288 dosare pentru 581 autovehicule și 6 contestații pentru 7 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 43 dosare pentru 93 autovehicule dintre care 77 pur electrice și 16 electrice hibride.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.

Pentru Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ a fost aprobat un dosar de finanțare depus de către primăria municipiului Zalău.

De asemenea a fost aprobat un dosar de finanțare depus de Ministerul Mediului în cadrul Programului vizând educația și conștientizarea publicului privind gestionarea deșeurilor.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul Programelor Rabla și Rabla plus, dosarul aprobat în cadrul Programului Stații electrice și dosarul aprobat în cadrul Programului Conștientizare sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente programelor anterior menționate.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3263 secunde