Nu ne mai îmbrăcăm cu fake-uri! Haine de peste 7.000 lei, confiscate de vameşii constănţeni!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nu ne mai îmbrăcăm cu fake-uri! Haine de peste 7.000 lei, confiscate de vameşii constănţeni!
Eveniment 13 Martie 2019 / 16:05 414 accesări 2 comentarii

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă- Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, ascunse în bagajele a doi cetăţeni români,aproximativ 800 articole vestimentare,inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute,susceptibile a fi contrafăcute. Mai precis, în data de 13.03.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, s-au prezentat pentru a intra în ţară, într-un autovehicul înmatriculat în România, cetățenii români R.I. și P.D., în vârstă de 26, respectiv 28 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în bagaje,797 articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoanele în cauză au declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia pentru uz personal și nu dețin documente legale pentru acestea.

Produsele, în valoare de aproximativ7.300 leidacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii depunere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Loading...

2 comentarii

ady 16:14:18 / 13 Martie 2019
romanii se imbraca numai in lux altfel li se ap[leaca

Zau voi va imbracati numai cu Prada,Chanel etc te pomenesti,pe vremea lui Mazare mai inteleg.....ce fitze !!!

Andrei 21:25:13 / 14 Martie 2019
Sunt multi

Tot faceboookul e plin de persoane care vând turisme... De la haine la parfumuri. Dacă, Garces ar fi mai deștepți ar face capturi non stop la negru Vodă și Vama veche.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2089 secunde