Nuntă în flăcări! Incendiu cumplit!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nuntă în flăcări! Incendiu cumplit!
Externe 12 Februarie 2019 / 17:51 410 accesări 0 comentarii

Un incendiu a izbucnit marţi într-un hotel din New Delhi, ucigând cel puţin 17 persoane şi rănind alte patru, a anunţat poliţia din India, ridicând noi întrebări despre standardele de siguranţă în hotelurile slab reglementate, ocupate de cei mai puţin înstăriţi, relatează Reuters şi Associated Press.

O mare parte din hotelul Arpit Palace, 35 de camere, fusese rezervat pentru o petrecere de nuntă. Printre morţi se află o femeie şi un copil care au încercat să scape sărind de la o fereastră, a informat Indian Express. Televiziunea a arătat imagini cu ferestrele sparte ale hotelului. Virendra Singh, şeful adjunct al brigăzii de pompieri, a declarat că 35 de persoane au fost salvate din hotelul situat în cartierul comercial Karol Bagh. Majoritatea victimelor dormeau în momentul izbucnirii incendiului, care se consideră că a fost provocat de un scurtcircuit. "Şaptesprezece oameni nu mai sunt, au murit din cauza sufocării, nu a focului",a adăugat Singh. Incendiul de la Hotelul Arpit Palace a fost stins, dar autorităţile încă investighează cauza incendiului, a declarat comisarul adjunct de poliţie, Mandeep Singh Randhawa. "Trebuie să verificăm stabilitatea structurii, să verificăm fiecare cameră",a afirmat Randhawa.

Taguri articol
nuntăincendiuNew DelhiIndiavictimehotel
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1789 secunde