O alee din Constanța anunțată ca asfaltată integral, e jumătate neasfaltată!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O alee din Constanța anunțată ca asfaltată integral, e jumătate neasfaltată!
Administrație 24 Aprilie 2019 / 15:16 2055 accesări 0 comentarii

În data de 16 aprilie, anunțam în ediția online a ziarului Telegraf faptul că Primăria Constanța informase, printr-un comunicat de presă, prin intermediul S.C. Confort Urban, continuă programul de asfaltare a străzilor din cartierul Baba Novac. "Echipele de muncitori au acționat, ieri, pe aleea Vâscului, unde au fost efectuate lucrări de turnare a covorului asfaltic", se arăta în comunicatul Primăriei. Ceea ce reprezentanții Primăriei au omis să spună în acel comunicat, ca să nu spunem că au ascuns chiar, este faptul că o bună porțiune din aleea cu a cărei asfaltare se lăudau către presă și constănțeni edilii municipiului, a rămas neatinsă de vreo formă de asfalt.

Un locuitor de pe aleea văduvită parțial de asfalt, dar consemnată de Primărie la capitolul realizări ale prezentului mandat, ne-a trimis pe adresa redacției următoarea sesizare:

"În data de 16.04.2019 ați elaborat un articol privind asfaltarea străzilor din Constanța (https://www.telegrafonline.ro/a-fost-asfaltata-aleea-vascului) . În acest articol se anunta asfaltarea aleei Vâscului din cartierul Baba Novac. Vă rog să reveniți asupra acestui articol deoarece această alee a fost asfaltată pe jumătate. Pentru a proba realitatea, vă atașez un filmuleț și 3 poze. În dorința de a rezolva această problemă, vă rog să ne sprijiniți în aflarea adevărului pentru care această lucrare efectuată de Confort Urban nu a fost dusă la bun sfârșit. Au fost contactați cei de la Confort Urban, care au declarat ca această alee a fost asfaltată pe jumătate deoarece <porțiunea neasfaltată, de aprox. 80 m,nu are cadastru și intabulare> .

Trei întrebări fără răspuns:

■ Cum a fost posibilă efectuarea cadastrului pentru cele 3 terenuri dacă această porțiune nu are cadastru?

■ Cum a fost posibilă efectuarea lucrărilor de instalare utilități - apă, canalizare, gaze, curent electric, dacă nu există acest cadastru?

■ Cum a fost posibilă realizarea instalației de iluminat public?"

La întrebările constănțeanului domiciliat pe aleea Vâscului, am mai adăuga noi una, la care așteptăm, desigur, un răspuns:

■ De ce s-a omis cu bună-știință, în informarea adresată presei și destinată publicului larg, faptul că jumătate dintr-o alee consemnată ca asfaltată integral nu a fost asfaltată nicicum?

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2105 secunde