O copilă de 13 ani şi-a pus prietenii să violeze o fată care i-ar fi furat iubitul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În ce lume trăim?! O copilă de 13 ani şi-a pus prietenii să violeze o fată care i-ar fi furat iubitul
Social 26 Septembrie 2019 / 19:22 2698 accesări 0 comentarii

O fată de 16 ani a fost violată pe un teren viran dintr-un cartier din Zalău de un tânăr şi o tânără, apoi trimisă acasă în lenjerie intimă. Cei doi au agresat adolescenta la îndemnul unei copile de 13 ani, căreia i-ar fi furat iubitul.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, Tiberiu Corda, a declarat, joi, că fata de 16 ani a fost agresată, violată şi apoi obligată să plece spre casă doar în lenjerie intimă, fiind depistată de o patrulă de ordine publică a poliţiei.

„Sunt trei agresori, un tânăr de 19 ani, şi două tinere de 16 și respectiv 13 ani. Acestea o cunoşteau pe victimă, o altă fată de 16 ani, iar miercuri seara erau împreună pe o stradă din Zalău. Ar fi fost vorba despre o răzbunare din partea fetei de 13 ani, care ar fi acuzat-o pe victimă că i-ar fi luat iubitul. Victima a fost agresată şi obligată să întreţină relaţii sexuale orale şi normale cu tânărul de 19 ani şi orale cu fata de 16 ani. Cei doi tineri care răspund penal au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru viol şi lovire, iar fata de 13 ani, nu. Şi aceasta a participat la agresiune şi dacă nu ar fi fost minoră ar fi fost şi ea reţinută. În urma agresiunii, victima a fost obligată să plece spre casă doar în lenjerie intimă, fiind depistată de o patrulă de ordine publică a poliţiei”, a spus Corda.

În urma agresiunii, victima de 16 ani a suferit leziuni care necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale.

„Patrula de ordine publică a fost abordată de o tânără de 16 ani, îmbrăcată sumar, care a reclamat că a fost victima unui viol şi prezenta urme vizibile de violenţă. În scurt timp, poliţiştii au identificat agresorii”, a spus Popic.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1742 secunde