O cursă aeriană către Milano a fost anulată din cauza condițiilor meteo

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O cursă aeriană către Milano a fost anulată din cauza condițiilor meteo
13 Noiembrie 2016 / 16:18 178 accesări 0 comentarii

Cursa aeriană Suceava-Milano de duminică, operată de Wizz Air, a fost anulată după ce aeronava care a efectuat cursa Milano-Suceava nu a putut ateriza din cauza vântului puternic pe Aeroportul Suceava și a fost direcționată spre aeroportul din Iași.

Reprezentanții companiei Wizz Air au declarat, la solicitarea Mediafax, că au fost nevoiţi să direcţioneze zborul W6 3608 Milano Bergamo spre Suceava de duminică la Iaşi, pasagerii fiind apoi transferaţi cu autocarul de la Iaşi la Suceava.

"În consecinţă, zborul W6 3607 de la Suceava la Milano Bergamo, de pe 13 noiembrie, a fost anulat. Pasagerilor vizaţi li se oferă posibilitatea de a solicita rambursarea banilor achitaţi pentru bilete sau de a fi reprogramaţi gratuit pe zboruri alternative”, arată compania.

Totodată, compania Wizz Air şi-a cerut scuze pasagerilor pentru orice inconveniente cauzate de condiţiile meteo severe, însă arată că siguranţa şi securitatea pasagerilor, a echipajului şi a aeronavei sunt prioritare pentru companie.

Cursa Milano-Suceava nu a putut ateriza, duminică, pe aeroportul Suceava din cauza vântului foarte puternic, iar după ce a survolat circa o jumătate de oră aeroportul, în speranța diminuării vântului, a plecat spre Iaşi.

În județul Suceava este în vigoare cod portocaliu de ninsori și vânt puternic până duminică la ora 18.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1808 secunde