O fată de 14 ani și-a însecenat răpirea, ca să nu fie certată că a întârziat acasă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, pus pe jar! O fată de 14 ani și-a însecenat răpirea, ca să nu fie certată că a întârziat acasă
Eveniment 07 August 2019 / 12:38 1906 accesări 0 comentarii

La data de 6 august, în jurul orei 18.40, polițiștii din Mangalia au fost sesizați prin 112 de către o femeie în vârstă de 29 de ani, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 14 ani, ar fi fost răpită de un bărbat necunoscut și, ulterior, abandonată pe un câmp de la marginea localității. Apelanta a mai specificat faptul că minora a revenit la domiciliu și că împreună cu ea, se va deplasa la sediul Postului de Poliție Tuzla pentru a reclama cele întâmplate.

Ca urmare a sesizării, la nivelul I.P.J. Constanța s-a constituit, de îndată, o echipă complexă, pentru luarea măsurilor care se impun și identificarea autorului în cauză.

Minora a fost audiată, în prezența mamei, cu privire la cele întâmplate. Imediat, polițiștii s-au deplasat la locul de unde ar fi fost luată aceasta. Polițiștii au parcurs întregul traseu indicat de minoră, aceasta oferind detalii cu privire la marca autoturismului și la semnalmentele bărbatului care ar fi luat-o împotriva voinței sale.

În urma cercetărilor și investigațiilor, a declarației minorei și a vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, polițiștii au stabilit faptul că cele relatate nu corespund realității.

Ulterior, minora a recunoscut faptul că ar fi întârziat acasă, iar pentru a nu fi trasă la răspundere și certată de mama sa, fiind influențată de cercul de prieteni cu care și-ar fi petrecut timpul, ar fi înscenat răpirea.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2069 secunde