O noapte cu, despre şi pentru suflet, cu Adriana Trandafir

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
6 septembrie, ora 23.00 - Atelier de noapte

O noapte cu, despre şi pentru suflet, cu Adriana Trandafir

Cultură 05 Septembrie 2018 / 14:58 2012 accesări

A adunat în chiupul experienţei sale cele mai frumoase poveşti ale scenei. Reprezintă generaţia celor mai buni actori ai României. A creat roluri care cu greu pot fi uitate. A jucat în sute de spectacole şi a avut mii de apariţii la televiziune. Este îndrăgită de întreaga ţară şi este actriţă independentă. Este Adriana Trandafir şi vă invită, pentru a treia oară în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa, la un „Atelier de noapte”, o incursiune în sinele teatral al fiecăruia dintre noi, un apel la raţiune şi nebunie, o aplecare către dorinţele cele mai arzătoare şi o ofertă de nerefuzat: pentru câteva ore, vezi ce înseamnă să fii actor! Cu poveşti, cu suflet deschis, că la Adriana nu merge altfel, cu bucurie şi cu sinceritate!

Adriana Trandafir că invită la un „Atelier de noapte” care vă va înfrumuseţa zilele: 6 septembrie 2018, ora 23.00, Teatrul de Stat.

Adriana Trandafir este un model de voinţă pentru toţi cei care o cunosc. După o viaţă întreagă dedicată teatrului, la pensie, Adriana a continuat să facă… teatru şi s-a aruncat cu bucurie în vâltoarea fenomenului independent. Ştie 1.000 de poveşti, pe care le conectează cu situaţiile de viaţă cotidiană, într-o dinamică continuă, astfel încât pare că fiecare întâlnire cu ea este o intrare într-o lume nouă, fantastică, populată cu figurile iluştrilor actori alături de care a jucat şi personaje extraordinare. Are un spirit viu, analitic, mereu gata să irumpă, şi o energie debordantă.

Teatrul este şi va rămâne viaţa ei întreagă, şi din această postură vă pofteşte şi pe dumneavoastră, publicul ei iubit, la o întâlnire de suflet, despre suflete şi cu suflete, un eveniment memorabil, care, este posibil, vă va schimba puţin din viaţă, va rearanja nişte mobile în camera aceea interioară în care nu prea intrăm, căci nu întotdeauna ne place ce vedem sau ce-am pus la păstrare.

Teatrul are această calitate fantastică, de a aduce oamenii împreună, de a-i face să-şi deschidă sufletele, de a închide răni şi de vindeca. Interacţiunea individului, de orice gen ar fi el, cu arta, este un dar divin, pe care nimeni nu ar trebui să şi-l refuze.

Taguri articol


12