O nouă numire și o revocare în Guvernul Tudose

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O nouă numire și o revocare în Guvernul Tudose
Politică 13 Noiembrie 2017 / 22:45 1191 accesări 0 comentarii

Ramona-Ioana Lohan a fost numită în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Până în prezent, Ramona-Ioana Lohan a fost consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al Guvernului.

Pe de altă parte, premierul Tudose a decis revocarea lui Constantin Gheorghe din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO). De asemenea, şeful Executivului a decis numirea lui Iulian Offenberg în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al ACROPO, pe o perioadă de cinci ani. Până în prezent, Offenberg a fost vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al ACROPO. Totodată, Vasile Guşatu a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al ACROPO, pe o perioadă de cinci ani, printr-o altă decizie a şefului Guvernului.

Deciziile au fost publicate luni în Monitorul Oficial.

Sursă: Agerpres

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1853 secunde