O nouă rundă de distracție în Parcul Arheologic din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O nouă rundă de distracție în Parcul Arheologic din Constanța

Divertisment 16 August 2022 / 14:29 736 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Activitățile educative și spectacolele de teatru din cadrul proiectului „Vacanța de vară cu Zbumzzi” continuă și în această săptămână în zilele de marți, miercuri și joi, între orele 16:00-18:00 și 19:00-20:00. Proiectul „Vacanța de vară cu Zbumzzi” este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Astăzi, de la ora 16:00, copiii vor avea ocazia să se întâlnească cu Trupa Zbumzzi pentru evenimentul intitulat „Ziua Culorilor”, un eveniment ce implică participarea, pe echipe, la jocuri pentru copii și tineret, cu scopul de a descoperi culorile. De la ora 19:00, va fi pus în scenă spectacolul de teatru „Hai Hui în Țara Zbumzzi”.

Miercuri, de la ora 16:00, copiii se vor întâlni cu Trupa Zbumzzi, pentru evenimentul intitulat „Magia copilăriei”, eveniment ce presupune participarea la jocurile copilăriei, jocuri binecunoscute de către toți, și cu un farmec aparte, ce necesită muncă în echipă și pasiune. Spectacolul teatru de păpuși, intitulat „ Cei trei purceluși” revine pe scena din Parcul Arheologic, începând cu ora 19:00.

Joi, începând cu ora 16:00, copiii se vor întâlni cu Trupa Zbumzzi la evenimentul intitulat „Liber la vacanță”, un eveniment ce implică jocuri, activități sportive și antrenante, și exersarea creativității, pe baza unui concurs. Apoi, de la ora 19:00, cei mici pot urmări spectacolul de teatru „Scufița Roșie”.

Proiectul „Vacanța de vară cu Zbumzzi” se desfășoară până pe 25 august, în zilele de marți, miercuri și joi.

Intrarea este liberă!Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2977 secunde