O nouă trecere de pietoni cu scuar, amenajată pe strada Soveja din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O nouă trecere de pietoni cu scuar, amenajată pe strada Soveja din Constanța

Administrație 09 Martie 2023 / 18:08 1019 accesări
Foto: Primaria Municipiului Constanța

Foto: Primaria Municipiului Constanța

Primaria Municipiului Constanța a finalizat lucrările de amenajare a scuarului median la trecerea de pietoni situată pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu.

La acest moment, trecere de pietoni cu scuar median este cea mai sigură metodă ce se poate pune în practică pentru siguranța participanţilor la trafic.

Stratul de covor asfaltic a fost decopertat și s-a construit scuarul median. Totodată, au fost montate bordurile care delimitează suprafața pietonală. În zona axului drumului a fost amplasat refugiul protejat de garduri care le oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare, informează comunicatul primăriei.

La finalul lucrărilor de asfaltare, au fost aplicate marcajele transversale executate cu material bicomponent și au fi amplasate indicatoarele rutiere iluminate intermitent pe timpul nopții sau când condițiile meteorologice sunt neprielnice.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!Ştiri recomandate

12