O parte dintre unioniști au înnoptat în corturi, în Piața Universității

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O parte dintre unioniști au înnoptat în corturi, în Piața Universității

23 Octombrie 2016 / 08:51 316 accesări

O parte dintre participanții la marșul "Luptă pentru Basarabia", care a avut loc sâmbătă în Capitală, au înnoptat în corturile instalate în Piața Universității.

Președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012, George Simion, a precizat că în jur de 200 de persoane vor înnopta în Piața Universității și că ar fi pregătite 100 de corturi.

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 a organizat sâmbătă marșul "Luptă pentru Basarabia". Organizatorii marșului cer un răspuns de la liderii politici pe tema unirii României cu Republica Moldova, până duminică, la ora 14,00.

"Dacian Cioloș, Liviu Dragnea, Alina Gorghiu, Călin Popescu-Tăriceanu, Traian Băsescu și Nicușor Dan sunt chemați de unioniștii din stradă să își asume Unirea ca proiect de țară. Termenul-limită pentru un răspuns din partea liderilor principalelor formațiuni politice din România anunțat de unioniști, este duminică, ora 14,00. Manifestanții care au ridicat baricadă la Piața Universității din București precizează că vor rămâne în stradă până când premierul României și reprezentanții partidelor politice își vor asuma clar că vor susține o Declarație de unire cu Republica Moldova, adoptată de Parlamentul României și că vor trata Unirea ca proiect de țară cu toți pașii concreți aferenți acestui proiect național", se arată într-un comunicat transmis de Platforma Unionistă Acțiunea 2012.

Marșul de sâmbătă a fost autorizat, potrivit Jandarmeriei, între orele 14,00 și 17,30 pe traseul Hanul lui Manuc-Piața Universității-Piața Română-Piața Victoriei, iar între orele 17,30 și 18,00 pentru susținerea de alocuțiuni în Piața Victoriei.12
Pagina a fost generata in 0.1938 secunde