O româncă este pentru a cincea oară Miss Fitness Universe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O româncă este pentru a cincea oară Miss Fitness Universe

Sport 26 Iunie 2017 / 16:25 1722 accesări

Instructorul de aerobic Anca Bucur a cucerit în weekend titlul de campioană mondială în cadrul concursului internațional de fitness "Miss Fitness Universe", organizat la Miami, potrivit unui comunicat remis presei. "Am avut lacrimi în ochi de bucurie când am aflat rezultatul. Este o reușită extraordinară pentru mine - orice sportiv își dorește să devină campion, ca mai apoi să își confirme valoarea și să rămână în inimile oamenilor cât mai mult timp. Acesta este de fapt cel mai valoros trofeu pentru mine: atunci când ești apreciat și respectat pentru munca ta", a declarat Anca Bucur.

Anca Bucur a concurat pentru a opta oară la categoria Fitness Pro Division - o divizie recunoscută pentru nivelul ridicat de dificultate, în cadrul căreia se califică doar sportivele care au câștigat anterior competiții importante în Europa, America, Asia și Australia. Competiția a constat în trei probe: exercițiul de fitness (45% din nota finală), proba costumului de baie (45% din nota finală) și interviul (10%). "Aduc acasă marele trofeu pentru a cincea oară. Peste o lună împlinesc vârsta de 30 de ani și cred că mi-am făcut un cadou frumos. Am muncit enorm - de la vârsta de 3 ani a început drumul meu spre succes. Iubesc sportul și mă bucur că mă pot exprima pe scenă la acest nivel de performanță, având în același timp o activitate zilnică solicitantă, așa cum este cea de antrenor de fitness", a mai spus Anca Bucur. Ea a făcut parte din lotul național de tineret la gimnastică aerobică, fiind medaliată cu bronz pe echipe și obținând un loc 4 la individual, în cadrul Campionatelor Mondiale din Bulgaria. În anul 2005, a fost selecționată în lotul de seniori, dar chiar înainte de Campionatele Europene și-a rupt umărul drept, iar un an mai târziu a decis să se retragă din lot și să lucreze ca instructor de fitness și aerobic, potrivit sursei citate.

Printre cele mai prestigioase titluri câștigate de Anca se numără locul întâi la Miss Fitness Universe Florida, locul 2 la Miss Fitness America World Championship Las Vegas, locul 2 la Paris Fitness Europe și la Rome Fitness Europe și locul întâi la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesioniști.12
Pagina a fost generata in 0.1703 secunde