O săptămână de toamnă perfectă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O săptămână de toamnă perfectă
Vremea 16 Octombrie 2017 / 07:52 1909 accesări 0 comentarii

Potrivit prognozei meteo pentru perioada 16 - 23 octombrie, ne aşteaptă o săptămână cu vreme caldă şi senină, de care e bine să profităm la maxim, înainte de a se scurta ziua odată cu trecerea la ora de iarnă. Cerul va avea înnorări temporare în regiunile nordice, estice și, parțial, cele centrale, iar în Moldova, cu totul izolat, va ploua slab. În Dobrogea, cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab și moderat şi izolat se va semnala ceață. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 5 și 13 grade.

Luni, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia. În fiecare zi din săptămâna aceasta, inclusiv duminică, vremea se păstrează frumoasă, cu cer senin şi temperaturi maxime plăcute, cuprinse, în general, între 20 și 27 de grade. Începând de duminică este posibil să apară ploi, însă nu în Dobrogea.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2345 secunde