O statuie a rockerului Chris Cornell, inaugurată în Seattle

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O statuie a rockerului Chris Cornell, inaugurată în Seattle
Monden 10 August 2017 / 20:10 739 accesări 0 comentarii

O statuie dedicată rockerului american Chris Cornell, solistul trupelor Soundgarden și Audioslave, care a murit la Detroit în luna mai la vârsta de 52 de ani, va fi inaugurată în Seattle, orașul natal al artistului, informează BBC. Văduva muzicianului, Vicky, a confirmat informația și a spus că statuia "va avea nevoie de șapte luni pentru a fi creată". Statuia și soclul ei vor fi realizate de Wayne Toth, un sculptor care a realizat și statuia dedicată lui Johnny Ramone ce este expusă în fața mormântului acestuia din cimitirul Hollywood Forever din Los Angeles. Vicky Cornell a aprobat proiectul și a dezvăluit într-un interviu acordat cotidianului Seattle Times că își dorește ca fanii soțului ei să o ajute cu sugestii în privința locului în care va fi amplasată noua statuie. "El (sculptorul Wayne Toth, n.r.) mi-a arătat deja o schiță a statuii, iar mie și copiilor ne-a plăcut foarte mult. A fost un fiu al orașului Seattle. Îl vom aduce astfel acasă și îi vom onora memoria, sper, alături de voi toți și de iubirea și sprijinul vostru", a declarat văduva artistului. Vicky Cornell a vorbit în același interviu și despre decizia ei de a înființa o inițiativă terapeutică — Chris Cornell Music Therapy Programme — în cadrul organizației non-profit Childheaven din Seattle. "Chris a fost întotdeauna interesat de protejarea copiilor traumatizați, care au suferit abuzuri fizice și psihologice. El a simțit întotdeauna că muzica era o modalitate de vindecare, chiar și pentru afecțiuni neurologice și emoționale", a declarat Vicky Cornell.

Chris Cornell a fost găsit decedat în camera lui dintr-un hotel din Detroit, pe 18 mai, la câteva ore după un concert susținut în oraș alături de trupa Soundgarden. Medicii legiști din Detroit au ajuns la concluzia că rockerul s-a sinucis prin spânzurare.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

SUA, ciocu mic!
SUA, ciocu mic! 887 accesări
Pagina a fost generata in 0.1755 secunde