O suedeză europarlamentar și-a cumpărat modele ale organului genital din banii UE

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O suedeză europarlamentar și-a cumpărat modele ale organului genital din banii UE
Externe 16 Mai 2019 / 15:59 296 accesări 0 comentarii
Suedeza europarlamentar Malin Bjork

Suedeza europarlamentar Malin Bjork

O femeie europarlamentar din Suedia este criticată dur după ce şi-a folosit indemnizaţia primită din partea UE pentru a cumpăra sute de clitorisuri de plastic pentru ”cauze feministe”.

Un raport făcută de STV, televiziunea publică din Suedia, arată că europarlametarul Malin Bjork a cheltuit aproximativ un milion de coroane suedeze (echivalentul a 102.000 de euro) în timpul mandatului său, bani din indemnizaţia sa de europarlamentar.

Suma a suprins presa locală, având în vedere că Bjork locuieşte în Bruxelles, în Belgia, oraş care găzduieşte şi sediul Parlamentului European. Astfel, ea nu avea pe ce să cheltuiască banii din indemnizaţie, pentru că nu călătoreşte în afara ţării în care locuieşte.

Luată la întrebări, ea a explicat că o parte din bani au fost folosiţi pentru a cumpăra aproximativ 150 sau 200 de ”modele de clitoris 3D pentru cauze feministe”. Europarlamentarul se apără acum, susţinând că oamenii au fost ”foarte fericiţi” atunci când au primit modelele de plastic.

Malin Bjork, aleasă în Parlamentul European în anul 2014, mai afirmă că nu a încălcat nicio regulă a instituţiei în care lucrează şi că ar fi rambursat deja 6.000 de euro luna trecută în contul ei de indemnizaţie.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1613 secunde