O tragedie incredibilă şi fără sens! 12 morţi şi zeci de răniţi!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Petrecere studenţească sfârşită în baie de sânge

O tragedie incredibilă şi fără sens! 12 morţi şi zeci de răniţi!

Externe 08 Noiembrie 2018 / 15:52 536 accesări

O tragedie cumplită a avut loc în California. Încă nu se ştie de ce anume s-a întâmplat evenimentul în urma căruia mai multe persoane şi-au pierdut viaţa. Mai precis, douăsprezece persoane au fost ucise de un bărbat înarmat care a deschis focul într-un bar-discotecă miercuri noapte în sudul statului american California în timpul unei petreceri studenţeşti, a anunţat şeriful comitatului Ventura, Geoff Dean, într-o conferinţă de presă, informează France Presse şi Reuters. Potrivit şerifului, 11 persoane aflate în bar au fost ucise, precum şi un poliţist care a intervenit la faţa locului.

Atacatorul a fost ucis, a adăugat şeriful, precizând că bărbatul înarmat a fost împuşcat mortal de poliţie şi că nu a fost numărat printre victime. Multe alte persoane au fost rănite în atacul ce a avut loc în Thousand Oaks, o suburbie a oraşului Los Angeles. Incidentul a avut loc la "Borderline Bar and Grill" din Thousand Oaks. Potrivit Los Angeles Times, care citează un responsabil al serviciilor de securitate, cel puţin treizeci de focuri au fost trase.

Un martor neidentificat citat de cotidian a declarat că un bărbat a intrat în bar în jurul orei locale 23:30 şi a început să tragă cu un "pistol negru". "A tras de multe ori, de cel puţin treizeci de ori, am auzit încă focuri de armă în timp ce toată lumea a părăsit barul", a adăugat acest martor citat de LA Times."Pompierii au intervenit la locul unde a fost raportat un schimb de focuri" cu "câţiva răniţi", a indicat serviciul de incendii al comitatului Ventura pe Twitter. Operaţiuni de securizare a locului au fost desfăşurate imediat de către autorităţi.

Taguri articol


12