O zi din viață pentru semeni. Ce au făcut jandarmii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O zi din viață pentru semeni. Ce au făcut jandarmii constănțeni

Eveniment 14 Iunie 2018 / 14:54 457 accesări

Sângele înseamnă viață! Jandarmii constănţeni în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa organizează periodic acţiuni al căror obiectiv este refacerea rezervelor de sânge, atât de necesar salvării de vieţi omeneşti, având în vedere că în ultima perioadă de timp numărul donatorilor a scăzut. În baza parteneriatului dintre Jandarmeria Constanţa şi Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, 25 de jandarmi au dedicat o zi din viaţa lor pentru a dona sânge în perioada 12-13 iunie, în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente. Această acţiune este prilejuită de Ziua Internaţională a Donatorilor de Sânge, ce se aniversează în fiecare an, în data de 14 iunie.

„Şi în anii precedenţi, jandarmii au fost implicaţi în acţiuni de donare de sânge, astfel încât, la nivelul instituţiei, s-a creat o tradiţie în ceea ce priveşte acest demers.

Jandarmii constănţeni lansează un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate. Prin astfel de acţiuni, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănţenilor şi fidelizarea celor care au mai donat. Este, în fond, un gest firesc, de normalitate“, a transmis Biroul de presă al Jandarmeriei constănțene.12
Pagina a fost generata in 0.1475 secunde