O zonă din centrul orașului Constanța a fost reconfigurată total

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O zonă din centrul orașului Constanța a fost reconfigurată total

Administrație 12 Noiembrie 2021 / 17:37 1118 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Zona delimitată de strada Traian, strada Mihai Viteazu și bulevardul Ferdinand a fost reorganizată pentru a le oferi cetățenilor accesibilitate și mobilitate.

Pe aleea Lupeni carosabilul a fost recondiționat pe o suprafață de 5.454 mp. Au fost construite alei pietonale și s-au reabilitat trotuarele și căile de acces către blocuri pe o suprafață de peste 1.000 mp. S-au montat 380 metri liniari de bordură 20x25 cm și 1153 metri liniari de bordură 10x15 cm.

De asemenea, aleile pietonale aferente locului de joacă au fost reamenajate cu dale. Zonele cu spațiu verde au fost extinse iar numărul de locuri de parcare a fost suplimentat, fiind disponibile aproximativ 100 locuri.

Lucrările au avut loc în contextul instituirii regimului de sens unic pe aleea Lupeni, pe porțiunea de drum care înconjoară locul de joacă.

Programul de investiții în trama stradală acoperă toate zonele rezidențiale. Se intervine pe străzile și aleile din municipiul Constanța pe care este nevoie de reabilitare și reconfigurare, informează Primăria Constanța.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1432 secunde