O zonă intens circulată din Peninsulă intră din această noapte în reabilitare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O zonă intens circulată din Peninsulă intră din această noapte în reabilitare

Administrație 12 Iulie 2021 / 13:30 678 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Echipele administratorului public vor interveni în această săptămână pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de strada Traian și Cercul Militar. Lucrările sunt necesare având în vedere starea dalelor din granit, cu deficiențe și degradări pronunțate. Se va lucra noaptea pentru ca traficul rutier intens din timpul zilei să nu fie afectat.

Într-o primă etapă, se va decapa pavajul existent. Lucrările se vor desfășura luni, marți și miercuri, traficul rutier fiind restricționat parțial, între orele 19:00-05:00.

Suprafața carosabilă va fi reamenajată prin lucrări de asfaltare joi și vineri. Se vor turna două straturi de asfalt, binder și uzură, accesul autovehiculelor fiind restricționat în intervalul orar 19:00-05:00.

Rugăm constănțenii care locuiesc sau tranzitează această zonă să nu își parcheze autoturismele pe trotuare sau pe carosabil.

Pentru evitarea oricărui incident, recomandăm participanților la trafic să circule cu atenție pe parcursul derulării lucrărilor de reabilitare a carosabilului.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1936 secunde