Oameni UCIȘI într-un HOTEL DE LUX! Trei indivizi au tras la întâmplare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Oameni UCIȘI într-un HOTEL DE LUX! Trei indivizi au tras la întâmplare

Externe 21 Ianuarie 2018 / 13:09 612 accesări

Intervenţia forţelor de securitate afgane la hotelul de lux Intercontinental din Kabul s-a încheiat, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Ministerului afgan de Interne, Najib Danish. El a precizat că au fost ucise şase civili, între care cinci afgani şi un străin. Potrivit BBC, cei trei atacatori au fost ucişi. Peste 150 de persoane au fost salvate, 41 fiind de origine străină. Najib Danish a menţionat că şase persoane au fost rănite. Danish a adăugat că o operaţiune de curăţare are loc la etajul al şaselea, pentru găsirea muniţiei rămase.

Atacatorii, în număr de trei, au intrat în hotel sâmbătă seară, împuşcând oaspeţii şi personalul.

Atacul a început în jurul orei locale 21:00, existând informaţii conform cărora agresorii au tras asupra personalului de securitate al hotelului şi au făcut uz de grenade pentru a putea pătrunde în clădirea de şase etaje. Ei au tras asupra oaspeţilor hotelului şi a personalului, înainte ca forţele speciale să fie solicitate.

Există informaţii conform cărora hotelul găzduia o conferinţă de IT, la care la acel moment participau oficiali din provincii. Atacul a avut loc la câteva zile după ce ambasada SUA din Kabul a emis o avertizare cu privire la hotelurile din oraş. Conform ambasadei, aceste grupări ar putea avea ca ţintă adunări publice sau demonstraţii, clădiri guvernamentale, mijloace de transport, pieţe şi alte locuri cunoscute ca locuri în care se adună străinii.

Taguri articol


12