Ochii dulci făcuți bărbaților, reclamați la OPC

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ochii dulci făcuți bărbaților, reclamați la OPC

Social 21 Septembrie 2017 / 16:19 1207 accesări
Vânzătoarea unui magazin este acuzată că sucea mințile bărbaților, care deveneau violenți cu nevestele

Vânzătoarea unui magazin este acuzată că sucea mințile bărbaților, care deveneau violenți cu nevestele

Angajata unui magazin din Moinești a fost reclamată la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Bacău de o femeie din localitate pe motiv că face ochi dulci bărbaților, iar printre "victime" s-ar afla și soțul ei. "O doamnă reclama o angajată de la un magazin de pe lângă domiciliul dânsei că face ochi dulci bărbaţilor şi soţului ei şi că acesta când ajunge acasă devine violent şi o bate. Acolo nu avem noi competenţă de control. I-am sugerat, i-am recomandat doamnei, în cazul în care este vorba de violenţă, să se adreseze Poliţiei, instituţiilor abilitate. A fost o sesizare în scris", a dezvăluit Alin Năstasă, directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bacău.

Nu este singura reclamație inedită, dar și comică, primită la OPC. Astfel, un bărbat s-a plâns că a cumpărat 40 de prepeliţe la ofertă, însă, în loc de patru femele şi un mascul, a primit patru masculi şi o femelă. "Le-a achizionat. Era un fel de ofertă, la cinci prepeliţe primea patru femele şi un mascul. A luat în total 40, pui, iar proporţia era inversă. Probabil omul le cumpărase pentru ouă. A făcut sesizare, noi am demarat cercetarea, operatorul economic şi-a dat seama că a greşit şi a remediat situaţia. S-a dispus înlocuirea prepeliţelor, conform ofertei iniţiale", a spus Alin Năstasă.

Tot în Bacău, o persoană a reclamat că a cumpărat o jucărie pentru copii cu vârsta de peste trei ani, din mall-ul din Bacău, iar când i-a dăruit-o fiicei sale, păpuşa pronunţa cuvinte obscene. "Un consumator cu domiciliul în Târgu Mureş, venit în Bacău, a cumpărat o jucărie pentru copil de la un magazin de jucării din mall, iar când a ajuns acasă şi-a dat seama că, la un moment dat, jucăria pronunţa cuvinte obscene. S-a făcut control, s-au confirmat cele relatate în plângere, a fost sancţionat operatorul economic şi au fost retrase jucăriile de la comercializare", a precizat Alin Năstasă.12
Pagina a fost generata in 0.227 secunde