Oferte speciale și premii tentante la Târgul de Turism „Vacanța“!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Deschidere oficială Oferte speciale și premii tentante la Târgul de Turism „Vacanța“!
Turism 10 Martie 2017 / 17:11 729 accesări 0 comentarii

Ai de gând să pleci în concediu și vrei să beneficiezi de cele mai bune oferte turistice? Ar fi bine să treci pe la Târgul de Turism „Vacanța”, deschis de vineri, 10 martie, la centrul comercial VIVO! din Constanța (fostul Maritimo). La evenimentul de deschidere au participat directorul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Dănuț Jugănaru, viceprimarul Costin Răsăuțeanu, președintele Consiliului Regional Sud-Est al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, Cristian Bărhălescu, și președintele Asociației Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală. Târgul, aflat la cea de-a zecea ediție, reunește 26 de expozanți, dintre care doi sunt din Bulgaria și se află la a doua participare.

TOMBOLĂ SPECIALĂ

La eveniment poți găsi o mulțime de oferte speciale, disponibile doar în perioada târgului, oferte de tip Early Booking pentru vacanța de Paște și cea de vară. De asemenea, ai ocazia să participi la o tombolă specială, la care poți câștiga bilete de avion și pachete turistice pe care oricine și le-ar dori. În cadrul tombolei, Blue Air oferă un bilet de avion dus-întors către una dintre următoarele destinaţii: Bruxelles, Milano, Paris sau Roma. Expolitoral Turism oferă două nopți de cazare și transport cu autocarul, în perioada 22 - 24 septembrie, la Veliko Târnovo, în Bulgaria, în cadrul programului „Rapsodie de toamnă”. Tot în cadrul tombolei, Asociația „Descoperă STRAJA” oferă mai multe pachete de două nopți de cazare în camere duble, cu mic dejun inclus, în diverse pensiuni partenere. De asemenea, două complexuri turistice din Bulgaria oferă pachete de cazare la începutul verii. Tragerea la sorți are loc duminică, 12 martie, la ora 19.00, în dreptul Info Desk din cadrul centrului comercial VIVO! (intrarea 3).

CUM ESTE STRUCTURAT TÂRGUL

Dintre expozanții prezenți la târg, șapte sunt reprezentanți ai unor unități de cazare, cinci standuri aparțin unor agenții de turism, opt reprezintă asociații de dezvoltare și promovare a turismului, patru sunt companii de transport și doi expozanți sunt veniți din străinătate. Târgul poate fi vizitat în perioada 10 - 12 martie, între orele 10.00 și 22.00. Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe pagina: www.facebook.com/targulvacantaconstanta.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1721 secunde