Ofiţer de poliţie arestat la Constanța după ce a bătut un bărbat, care a fost spitalizat, în stare gravă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ofiţer de poliţie arestat la Constanța după ce a bătut un bărbat, care a fost spitalizat, în stare gravă

Eveniment 08 Iunie 2021 / 20:52 733 accesări

Un ofiţer de poliţie a fost reţinut după ce i-a aplicat mai multe lovituri cu piciorul în cap unui bărbat, victima fiind spitalizată în stare de comă, agresiunea petrecându-se în apropierea unui bar din municipiul Constanţa.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a informat, marţi, că un ofiţer din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, de 26 de ani, cu gradul profesional de inspector de poliţie, a fost reţinut pentru vătămare corporală, procurorii formulând propunere de arestare preventivă faţă de acesta.

"Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, că la data de 04.06.2021, orele 13.15, inculpatul D.A. i-a aplicat persoanei vătămate, de sex masculin, în vârstă de 55 de ani, lovituri cu piciorul, la nivelul capului, ocazie cu care acesta a suferit mai multe leziuni. În urma loviturilor victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supravieţuirii (prognostic rezervat), viaţa i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiţii de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ţinând cont de topografia leziunilor traumatice şi de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feţei şi mentonului cu hiperextensia capului", se arată într-un comunicat de presă transmis de procurori.


Conform sursei citate, inculpatul şi victima frecventau acelaşi bar din municipiul Constanţa, agresiunea producându-se în apropierea localului, fără a se stabili, până în acest moment procesual, motivaţia comiterii faptei.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2082 secunde